DUNIA KHAYALAN DUNIA IMPIAN

Salam to all readers,

hehe, mcm yek2 je kn tajuk akukn. best ape tajuknye. selalunye dunia yg kita impikan dtgnye dpd khayalan kita kn. betul ta ? sape setuju angkat kaki. hee, aku suka berangan. ha, dgn jujurnya aku buat pengakuan. tetttt ! haha. act, td aku tgh lipatlipat baju depan tv kn. t'tgk cerita indon yg mengarut tuh. khayalan gila laa klau tgk cerita tuh. bila dengardengar lagu tuh kn. dunia khayalan dunia impian. tu je yg aku ingat. hehe. mcm syok pulak ngn bait perkataan tuh. simpan terus dlm memori aku. sukasuka sgt ! aku mengaku aku mmg suka yg fantasi nih. bukan laa aku berangan kn mcm mat jenin tuh. haha. for example, aku suka tgk cerita yg melebih2. haha. mksd melebihlebih cthnye yg ta logik laa atau dlm perkataan lain FANTASI. TETAPI, aku sangatsangat laa ta minat dgn cerita indon yg dongeng gila tuh. tersangat laa bangang pd aku. haha. selalunye cerita matsaleh laa. ni ta bermakna aku ta sokong cerita tempatan hokeyhhh ! abes duett mak bapak aku byr bil astro. mesti laa aku nk tgk channel HBO ngn STARMOVIES tuh. haha, sbnrnye nk update cite bende lain. tp da lain pulak da cite aku nih. haha ! lyn jelaa.

klau entry yg lepas aku say gudluck utk member aku yg pegy matrix kn. argh! gua pn kena pegy matrix. kau gudluck laa kt diri sendiri myn. ambik kau. cikgu kt sekolah mak aku ntuh yek2 je suruh aku pegy matrix. melambung lambung laa puji aku. 'anak kak shelley nih pandainye'. pandainye ?? hahaha, agak2 laa wey puji org. kembang la maggi aku. aku ta nk ckp apa lagi yg kwn mak aku puji. nanti mesti korang termuntah muntah sampai ta tidur mlm kau tawu ape lagi yg kwn mak aku puji aku. haha !

* tade ape lagi utk dibicarakan. aku perlu tidur. esk ada misi yg perlu di selesaikn.
puan shelley da panggil2 aku suruh tidur. 'ye ma, i'm coming ! '

sekian, terima kasih.
(ala2 surat rasmi kn. ala korang mcm ta biasa buat surat rasmi time sekolah dulu.)

*chaloo beteh !

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

aNis aMirAh said...

gagaga.
byeeee myn, nak pegi matrik.
heheheh.

wey,buat pop-up weh comment ni.
HAHAHA.