Macam macam adoo!

Salam semua (:

okayh, kali ni aku rasa mcm byk je cerita2 yg aku nk kongsi. heheh. 1st sekali aku nk cite pasal tawaran ipta aku. chett ! ala, biasa laa budak lepasan SPM kn. mesti laa sibuk dgn ipta ni ipta tuh ! haktuiihh ! kalau akk2 n abg2 senior mesti sibuk exam sana exam sini sampai nk pecah kepala korang kn. haha. eh eh eh, masa 30 april lepas kan. peh peh peh, aku mcm frust menonggeng je sb ta dpt UIA. eh, aku excited laa gila nk masuk UIA tuh. anys, kita da plan nk pegy UIA sama2 kan ? tp kau je yg pegy. ah, tuh yg buat sedih mcm nk terjun bangunan je ! tu laa, sape suruh kau pandai2 plan myn. kan da tertonggeng! bila da frust kan, ramai laa yg nk bg kata2 semangat! peh peh, aku taley thn air mata aku wey ngn ayat2 yg mcm membakar dada dan naluri aku tuh ! tengs sis pain,anys,my mr.rafael and especially my mom. aku nangis sorok2 laa sioot time tuh. hahaha, malu laa aku sioot. tp aku bersyukur sb aku dpt tawaran uitm. eh eh, diploma je kott. dpt jugak dpd ta dpt. sistem maklumat perakaunan. aku digalakkan utk pergi ke uitm. ouh, selamat tinggal matrix. kau hanya tinggal kenangan jelaa. hehehe. okayh full stop !

esoknye kn kn, aku hangout sama anys a.k.a bdk UIA n fatin a.k.a bdk matrix penang n ayin a.k.a calon SPM. haha. saje aku nk kasi org tawu korang korang sume dpt mana. haha. duet aku abes laa sioot jumpa dyorang. belanja fatin kn kn nys ? kitorang mkn pizza taw. org kt bandar ramai gila mcm ada CT Nurhaliza laa kt wetex tuh ! peh peh, aku mcm da lama ta sesak2 kt wetex tuh. haha. weh weh, pizza hari tuh bising gila mcm ada konsert laa sioot. hahaha. aku pn bising sama laa. tp kan kan, kitorang mcm da t'lebih bising. HAHA. mcm anis ckp 'aku byr tax mahal2, suka aku laa nk bising'. HAHAHA. betul ta ? sape setuju angkat kaki. aku mmg taley blah ngan ayat anis tuh.


okayh, ni dye. sblh kiri bdk UIA, sebelah kanan bdk matrix penang. haha, menyirap kan aku.


okayh, menu kitorang ialah spagetti... aku tatawu laa apa nama spagetti ni. lupa kodd. hehe


dan lasagna cheese (betul ke ta ekk ?)


dan dan pizza chicken supreme plus royal massala lebih cheese. dlm iklan ckp tambah cheese free tp.. korang tawu kn. hahaha


ha, tgk ! lebih cheese kn. yum yum yum ! sedap. haha


aku confirm2 kena mrh ngn anis sb letak gamba nih. haha. bersih anys makan. bagusss. hahaha


muka kenyang. itu diaa aku. baru nk mucul. hehehe


ha, nk tawu sape ayin a.k.a calon SPM ? ni ha sebelah anys. muka kenyang jugak tuh! hahaha


hahahaha, kena abeskn spagetti. aku muak sioot ! mesti kena free bongok ngan anis pasni. HAHAHA.


muka fatin mcm mintak pelempang kan ? haha


tiga sekawan. yeahhh ! best apa jln kt wetex. sape ckp kolot ? meh aku bg penyepak !


lagi (:


kedai gambar. fatin tgk nikon ke? hahaha


anys, kamera kt sini laa sygg. haha.


ha, baru betull nys. hehehe.


pilih jalan yg benar. kitorang nk balik ah time nih ! (anys mesti bongokkan aku sb letak gamba nih. haha. ampun2 !)


aku nk laa jugak kan. lalala (:


apa nih ? ni laa yg aku nk buat dr dulu ngn anys kan kan kan ? kt wetex jugak kita jumpa. kt tempat bandar gila tuh tade pulak kan. HAHAHA


plus fatin punya. nk gak minah ni. HAHAH

*macam banyak sgt yg aku tulis. suka aku laa. belog aku. hehehe.
*pengumuman pengumuman kpd semua bloggers, aku lulus laa JPJ td. haha. (jalan raya jek !)

THANKS FOR READING

6 karut mengarut:

Syaz Shuk said...

hey gemukk. kolot lah kau !! haha

cepat² sepak aku !! agaga~

SHAFIQAH SHARMEEN said...

hahaha, mintak penyepak ekk syaz.
meh sini. dushh ! dushh ! mati kau cicak kobeng!
HAHAHAHA

aNis aMirAh said...

HAHAHAHA.

ko memang tunggu aku kata bongok kan? meh aku bagi segala atok punya bongok, BANGKAI!!

SHAFIQAH SHARMEEN said...

hahaha, sampai haty kau nys. sob sob sob !

AdlieMusa said...

wetex?? omg. lame gle da tak cecah kaki kat sane, last time pegi tekejut gle tibe2 tempat tu ade kaunter pertanyaan.. haha..

jalan2 and drop comment! ;)

aNis aMirAh said...

aku tak boleh blah laaa adik ko sedaya upaya nak habiskan spaghetti tu. gagagaga!
nak termuntah-muntah gua tgk.
HAHAHAHAHAHA.


ko sempat kan kutuk psl kolot molot segala.
HAHAHAHA
gua pn tak sgka kat tmpt kita jgk kita dpt benda alah cincin tu, kalau beli kat tmpt diorang pn mst kita tak puas hati sbb dah la mahal, pstu diorang mst menyemak nak buat jgk.
HAHAHAHAHAHA