Muka Baru

Hai hai ! aku da sakitsakit pinggang nih sb mengadap lappy ni dr pg. yelah, laptop dlm bilik kau ! syok laa aku online dlm bilik nih. hahaha, tade laa aku nk berebut2 nk tgk tv. yg nih nk tgk channel tuh yg tuh nk tgk channel nih. aku duk dalam bilik senyap je ! mcm ta heran je kt tv tuh. padahal dlm bilik da ada lappy. ahaha, sekali kena letak kt luar balik. pdn laa muka aku. huh ! mengadap tenet nih tade dpt apa nye! kau online pg2. sape je yg adoo ? sume membuta lagi. dgn itu, aku pn menggodeh2 belog aku yg mcm sakai nih. eh, tgn gatal nk cuba tuh nk cuba nih. sekali page aku da tunggang terbalik. aku pn mcm da busan je. nk je aku buat entry PAGE UNDER CONSTRUCTION!. ahaha. Da cuba tuh da cuba nih aku da ta reti nk betulkan balik. nasib laa tahap kesabaran aku ni mcm tebal lagi. aii, sabar je mengadap bende alah nih. ha, amik kau colour purple aku kasi. ah, tade masa nk layan ag da. tade da header muka aku yg cun melecun tuh ! *oke aku tipu ! tapi tapi, SO HERES MY STORY aku mesti adooo. haha. tagline tuh. penting ! haha. niat td nk update. tp da gatal bukak tuh bukak nih. tukar tuh tukar nih. ha, last2 muka baru aku kasi korang. malm2 kang laa aku berblogging ye. eh, arini hari jumat. adek aku yg kt hostel tuh da balik. kalau dye da balik aku mcm tade chance je nk online memalam nih. hahaha. kita kena bertolak ansur dgn adek2 sb ;aptop mak aku kan. hoho. tunggu aku dapat Vaio pink ! no more tolak ansur.. lalala.


*bubye!

THANKS FOR READING

1 karut mengarut: