060610

Hai hai semua.
ye ye, mood berblogging sy da dtg. jgn laa nk komen pape. korang baca jelaa. ni tgh semangat nih nk update belog nih,. ha, licin dan berjalan lancar jee jari aku menari tertonggek tonggek kt keyboard baru nih ha.. upss, keyboard baru ? APAKAH ? hahaha.


Acer Aspire 4741G


ye ye, aku baru beli laptop baru. huh, apakah ? vaio ? tinggal kenangan jelaa. awat ? ntah. tade rezeki kot aku nk dpt vaio tuh. tape tape, aku bersyukur. Alhamdulillah. asal ade kan dpd tade. hehehe, ayat nk sadis. padahal hampa jee ta dpt vaio. alaa, ta dpt laptop simpan pemplat dea yg colour pink tuh jadik laa kan. bwk tidur malam. biar mimpi. alaa, kesian aku tgk kau shaff. meroyan segala ta dpt vaio. HAHAHA

err, syok kot jalanjalan shopping ngn mak aku. da lama ta shopping ngn mama kt wetex yg BESAR sgt tuh. haha. jahat jee aku nk caps lock segala 'besar' tuh kan. Plus plus jalan sekali ngn chenta hati aku. Muhammad Ezuan Anuar. I luv u laa beb !
Jgn salah faham atau buat2 ta faham ye. bukan bf baru atau suami aku. cuma seorang budak 7 tahun yg buat naluri keibuan aku terserlah je. hahaha


comel kan ? swear aku ckp aku suka gila dgn budak ni !



dlm fittingroom. dea sibuk jee nk ikut aku. then, aku nk snap sesorang dea blh ckp 'iwan pn nk jugak. akk nih kedekut laa'. ake gelakgelak jee dgr dea ckp gitu. ta padan dgn budak. haha


ha, tengok tengok ! mana aku ta ckp budak ni mcm nk serlahkan jiwa keibuaan aku kan. comel gila kot. sukasuka !


snap sana snap sini. mak aku tgh usha2 laptop. aku ta lyn mak aku. aku bosan kot dgr cina tuh bebel bebel. ta paham aku cina tuh ckp melayu. haha


lepaklepak jap sementara tunggu mood nk balik. hahah. nk balik pn kena ade mood laa. agakagak mood nk balik ta dtg lagi boleh shopping lagi. yeahh ! sukasuka !


last pic before balik. cehh, senyum lebarlebar sb da dpt laptop sendiri. lalalala :)


td ptg kan kwn mak aku dtg rumah. alahai, dandan jee dea bwk notebook vaio colour pink. peh peh, mcm menguji aku jee. meroyan jee aku tgk colour pink tuh. alahai, ta abes pantang lagi psl ta dpt vaio pink dtg pulak kwn mak aku nih. DUGAAN. hahaha.

ayat kwn mak aku yg buat aku rasa aku nk bertukar jadik barney.
'notebook nih i buat mainmain jee kak shelly. sb i kan ade lappy yg big 1 punyee.'
alahai, ta ke kau meroyan segala dgr dea punye ayat tuh. kau kaya blh laa beli notebook pulak utk mainmain. aku aku ? haihh, ta dpt derr. haha

sian saya kan. da da, dlm pantang nih. taley cite lebey2. haha.
bengong jee nk dlm pantang plak. haha
Bubye !









THANKS FOR READING

0 karut mengarut: