1 minggu

Hai hai semua. hwaaa, rindu kt semua. seminggu berpantang fb berpantang belog. dapat jee online mcm 'wahh, byk gila entry2 yg aku kena baca nih'. hwaa, mcm homework kan. seriously, sekarang buat entry nih sambil menekan-nekan keyboard satu persatu dgn tgn yg sejuk sambil bersweater berstokin bagai. haaiihh, mcm kt overrrrc pulak da! plus, mata yg da separuh kuyu sb baru jee lepas makan then hujan pn turun mcm nk suruh aku tidur tapi aku gigih jugak bukak mata luas-luas sb nk update entry nih. dan aku jugak siap buat hot chocolate panassss meletup punya sb sejuk doeeeeee !


Cadbury hot chocolate drink 3 in 1.
serius sedap bende bila minum panas2. nikmat wokk.


Oke oke, kembali pd tajuk asal. seminggu nih betul betul busy punya. serious ta tipu even ade jugak aku post status aku kt fb. tu pn via celcom sms jee. nk online pakai lappy mmg ta dapat derr sb lappy aku ni pn baru dpt smlm. tu pun hasil pujuk rayu aku kt mak aku. baru dapat ni haa. baru laa tgk hasil pantang fb pantang belog selama seminggu. haha. oke, 1st impression aku bila sampai jee uitm melaka ni mcm alamak, aku da sampai da. nk daftar da ? rasa mcm tiba-tiba aku takut bila tengok student2 uitm. serious mcm cuak gila babis jee time tuh. daftar pn da lambat so, time nk beratur utk daftar tu ta laa lambat sgt sb da tengahari kan. dan hasilnya aku dapat kolej Tun Merah bilik 1004. makk aiih, siap bgtawu bilik, abes semua lepas ni nk serang bilik aku laa. haa, tetibe =="


serious, nk sampai kt kolej aku kena guna tangga yg ala-ala batu caves nih. tapi sekarang bukan nk cerita pasal tangga tapi nk cerita mcm mana bapak aku angkut lugage aku yg gedabak aku tuh time menapak kt tangga batu caves nih. haa, tengok tengok !


oh daddy, I love you ! haaa, kesian makcik tepi tu kan.


ha, view from kolej aku. lawa kan. ni kalau kepala serabut mcm hape duduk la luar ni haa. confirm tenang beb. trust me bebeh ! janji kau ta terjun turun suda laa. hehe


yeaahh, pintu bilik aku. bilik lain semua pintu kecik cinenot je oke. pintu bilik aku je yg besar. so, disebabkan pintu bilik besar kan. bilik pn kena besar dan ahli2 nye pn besar. i mean, ramai. 16 org kot. haaiihh, mmg ramai tp tape laa meriah beb :)


katil mucuk mucuk aku. haa, betul betul bwh aircond. gila kau nk tidur ta off aircond? ade besok pg aku ta bgn pulak sb da mati kesejukan. haha


1stly, abaikan katil sebelah. hahaha. ulat beluncas yg colour mcm pelangi ni katil sebelah punya. saje nk pinjam bwk msk belog. see, siap ade stokin. wajib pakai beb bila nk tidur. sejukkkkkkkk !


ni kt mana pn aku ta pasti. tapi yg paling penting masa ni aku da hangen satu badan sb duduk kt atas lantai ade laa dlm 1 jam lebih. sumpah penat gila. mmg mcm gampangg jee. dan akhirnya aku tertidur. ceeettttt !


hari berbaju batik. haaiihh, tengok, budak tudung labuh ni mengingatkan aku kt maahad. ni adalah jalan utk ke Dewan Bendahara. turun naik bukit. kau sanggup ? aku sanggup dan terrrrrrpaksa. haha


diharap pelajar2 mematikan telefon bimbit anda atau tukar kepada silent mode. hasilnya, aku main msg sorok2 dalam beg. haaaiihh, mcm waktu sekolah =="


campus tour. sumpah fheennaaatttttttt ! sumpah ta tipu. plus matahari terik memancar-mancar tanpa segan silu. muka aku pn da berbelang mcm kuda belang dan tgn aku da hitam. oh GOD !


wif Azma Shazmiera kita. budak bilik aku, budak katil bawah aku. budak kos aku. semuanya budak aku. hehehe


yg paling penting budak kecik ni suka sgt main sudoku smapi tertidur-tidur.


suka gambar nih even ta nampak muka aku yg mcm kuda belang tu tapi tetap nampak bibir aku yg menawan. aauuuwwww ! haha


mcm ta percaya yg aku sekarang ade ID card. dulu pakai name tag jee kot. hehe


dia lagi. kata bdk2 kt sini muka kitorang sama. katenyewwwwww ! masa dea pakai tudung jee oke. sama kee ? korang tentukan :)

Last day, hoyeahhhh! gumbira bebeh.

Last sekali aku nk cakap yg aku sgt ta puas hati dgn gambar ID card aku. sb ape ? sb aku ta sempat nk senyum siodd. muka sumpah mcm bangang gila. tapi tapi, aku think positive org tgk muka aku, bukan tgk ID card aku. cehhh, padahal da sumpah seranah sb muka ta lawa kt ID card. heeehh !


esok da start cls, wish me luck guys :)

BUBYE !

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: