AGM D'AIS

Assalamualaikum semua. Hai hai. Aku baru je lepas berhempas pulas selesai kan soalan sequences coursemate aku. Baru jee lepas makan maggy plus hot chocolate. Aku sekarang da ketagih hot chocolate. nyum nyum nyum :) Padahal duet byk je lagi nk makan kt syahbandar tapi mmg laa malas nk menjejakkan kaki kt sana plus berbaju kurung bagai ni. Plus aku nk jimat energy utk cls ptg nty. ceetttt ! Actually entry ni nk hupdate semalam tapi disebabkan balik dr AGM terus huhahuha dgn budak bilik. after huhahuha masing2 terus pgg buku dan belajar. aku pn mcm ta sampai hati je nk bukak lappy dan update belog kan. Yela, dlm bilik yg 16 org ni mcm aku sorang jee yg ta suda mengadap lappy kan. Tapi tapi tu ta bermakna aku ta study. Aku mmg laa ta bole nk tgk org study. Konpem konpem laa aku pn nk study jugak. Haiihh, semalam tgh2 study MAT kepala mmg da niat da nk hupdate tengahari ni. Even ptg nty aku ada BEL cls tapi perlu ke tidur di waktu-waktu yg indah seperti ini ? hehehe


Okay, back to the topic. AGM yg sedang aku cakap sekarang ni means Annual Greeting Meeting. Meeting utk kos aku la. Dari part 1 sampai part 6, Haiihh, kenal2 laa merapatkan silaturahim kan. Silaturahim laa sgt. Da laa kata senior jumlah student DAIS dari part 1 sampai part 6 bersamaan dgn jumlah pelajar masscomm part 1. Hishh, punya laa sikit budak kos aku. Then senior2 ni kenalkan laa apa itu DAIS. Apa beza DAIS dgn DIA. Ingin saya nyatakan disini ye kawan kawan. Tapi firstly nk mohon maaf dulu kt budak2 DIA sb ni nk compare ni so, korang korang kena terima laa apa yg aku nk cakap ni kan. haha. Kata senior laa DAIS ni lebih advance laa dari DIA sb kitorang belajar komputer. DAIS ni kira gabungan antara akaun dan komputer. So, lebih susah sikit dari DIA. DIA kira belajar manual laa. haa, senior aku yg cakap eh. Korang jgn marah aku =="

Aku ta nk explain byk2. Bukan korang baca pn. Bukan ada kait pn dgn korang pun. Bukan korang suka pun. cehhh. padahal da ta hengat da apa akk n abg2 senior ckp semalam T__T.


Tadi after cls ade amek amek gambar. Haaiihh, aku pun pelik ntah kenapa tetibe nk amek gambar kan. rupanya gambar kelas je pon. Nty kalau da siap aku scan kasi readers aku tgk k. cehh, mood tgh baik. baik sgt niii. Da laa roomate aku harini ramai yg nk balik. Aku je kena balik esok. ish, mmg laa hampehh je kan. Dala minggu depan family aku ada trip pegy Singapore aku ta dapat join. Mmg laa hampeh gila! Menyampah jee. da laa ta dapat join sb ade taklimat ntah hape ke jadahnye ntah ! Ha, geram jee nih. Rasa mcm nk tekan keyboard ni laju laju kasi terbenam ke dalam biar ta bolee guna lagi da. haiishhhh, ade ke patut nk rosakkan lappy sendiri ? =="


Da pukul 1 laa. tetibe rasa nk tidur di waktu waktu indah ni plus aircond da sejuk. bubye semua :)

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: