saya SAYANG classmate saya

Wahh, statement nk meletoppp ! Auww auwww :)
Act, ni gambar-gambar kt bawah ni time latihan choral speaking. Yeahh, aku ta masuk tp saje menyemak dan memberi semangat utk member2 yg masuk. Ha, bagus kan bagus kan ?
Duduk bilik je pun ta best jugak. Heee.

Plus, bilik pn roomate semua busy class. Harini pun class mmg clash habes dgn myra ketot. So, better aku lepak ngn classmate kan. Masa mula-mula masuk mcm arghh, annoyingnye ! Alaa, masa tu ta kenal lagi. Then ta sampai seminggu pun kt class tu.
Now, lama-lama hee, syoknyee class 1B. Semua sempoi-sempoi :)
Saya sayang classmate saya.
Euwww, statement mcm tajuk karangan. haha


Yg ni aku paling suka. Dats why gambar ni 1st. Heee :)


Bukan semua classmate ada. Ada yg busy dgn ROTU, ada yg busy dgn charade. Ni yg join choral speaking je. Hee :)



Gambar ni nampak bumper aku besar tapi I likkkkeeee. Bukan aku suka bumper aku besar (==") tapi gambar ni yg lawa. Ehem ehem..


Ha, yg ni bukan time choral speaking. Ni tengahari td. Gurls only.

Sekian, terima kasih.
BYE !




THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

cik² iDORA said...

haha. selekeh ! but i like. hehe