Tasik Tun Fatimah

Hai readers. hwaaa, mata mengantok sebenarnya tapi tasik punya pasal aku bukak jugak mata luas2 sb nk update kan. siap psg lagu low lagi konon kasi gegar kepala hotak biar kasi ta tidur. Siap minum hot chocolate untuk kali kelima. *TIPU !


Harini bilik sunyi sepi jee even ade 6 orang dlm ni tapi yg mulut kepoh mcm myra yg ketawa berdekah-dekah mcm nurul da balik rumah. so, tinggal laa aku sorang dan yg lain2 yg ta berapa nk bising. Tadi petang kan da update. tapi malam ni tgn ni mcm gatal jee nk update lagi. ala, bukan selalu pn kan. Mmg ta pernah pn aku update 2 kali sehari. hehe. TASIK punya pasal kan.
korang mesti cakap 'shaff ni ta pernah jumpa tasik ke hapee.'.
Ish, teruja beb tgk tasik tu. haha, TERUJA laa sgt ! mana taknye, hari2 aku lalu depan tasik tu hari2 laa mengadap tasik tu. malam ni laa baru dtg feel nk amek gambar ke kan. padahal da la malam. bukan nampak pn. Kena pulak hp kita yg 3.2 megapixels ni. Yela hp kita murah je. ta mahal mcm hp awk semua. Kita tade dslr mcm awk semua. ahh, menyampah mak !


Petang tadi ta makan nasi pn kan. alaa, kan da ckp td makan maggie je kot. Malam ni laa perut siap da buat gig bagai sb da meronta-ronta nk makan nasi. Gigih lepas maghrib terus siap terus pegy line clear nk makan nasi pattaya. Sumpah sedap. aku suka suka suka ! Tapi mmg hampehh sb kedai yg sedap tu ta bukak. perut pn da merajuk sb ta dapat nk sumbat nasi pattaya kan. so, makan jela nasi goreng cina. haaiiihhh.
After dat roomate aku yg lain semua sibuk laa nk jalan kt tasik. Jalan jela kan even dlm kepala da fikir aku nk balik onlineeeeeee !. ape bolee buat. Den ikut jolaaa!


Mak ta kuasa nyah nk cakap byk. nyah tgk laa gambar yg kualiti ta berapa nk baguss ni. tayah laa nk komen ke hape ke. Nty mak dtg serang laa kalau nyah komen2 ye. Mak cili2 mulut tu nty.
*Tetibe mood nyah da dtg =="


JENG JENG JENG!

Ni la mak. muka baru lepas makan. auuww auuww !
ni laa tasik Tun Fatimah yg student Uitm Melaka banggakan. hehe


Perkanalkan roomate saya yg ke berapa pn tatawu laa kan. NANA :)


Jambatan sudah roboh sudah roboh sudah roboh.


baru aku tawu roomate aku yg ta berapa nk bising ni pn komain lagi posing. hehe



saya sudah berjaya berada di kolej saya. makan kerepek pisang walaupun baru je lepas makan. Da jalan jauh sgt. kenyang pn lapar balik. hehe


Akhir sekali ingin saya nyatakan disini, saya berbangga menjadi warga Tun Merah. hoyeahhhhh bebeh :)


*Maaf, kualiti gambar ta bagus dan size pn mcm kedekut je. da ngantuk laa, ta kuasa mak nk setting.


Roomate semua da tidur. Ape kehe nye semua komain awal lagi tidur. Tawu laa sejuk. Agak2 laa tinggalkan aku sorang2 je yg tgh online ni. K laa nk join the club.

bubye !

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

lolita said...

hee . beshh3 !!
ajk laa aq cali..
hahak
asal ta terjun jee tasik uh kak .
hek
michh u !