Universal Studios & Sentosa.

Hai semua. lama ta hupdate kan. kepala hotak pn da bersawang je memikirkan niat aku yg ta tertunai ni ha. Niat apakah ?
Last saturday aku ke singapore. Alaa, tgk tajuk pn da tawu. So, tayah nk buat2 tatawu kan. Aku ke Universal Studios dan Sentosa.

tadaaa, itu diaa, Universal Studios :D


Sumpah best dan sumpah penat. hehehe.
Aku ta nk upload gambar byk2 seperti manusia yg ta hengat dunia. Korang pandai2 laa pergi kt fb aku dan lihat. Maaf, cuma mereka yg menjadi friend sahaja bole tgk photo aku oke. Act, aku ada video utk korang. Aku mmg rakam special utk readers aku semua. See, even aku kt singapore pn aku tetap ingat kt readers aku semua and readers aku ta ramai mcm korang tapi elok laa kita mengeratkan silaturahimkan.
*apa yg cuba aku sampaikan ? =="

Niat aku da elok laa tu. nk kasi korang tgk Song of the sea kt Sentosa tapi aku ni busy sgt dan ta mampu nk menunggu video tu upload yg berkurun lamanya. Aku cuma mampu update dan kasi tawu korang yg aku da pn ke Singapore. Pada awalnya aku hanya mampu berserah ta nk pergi Singapore tu sb ada perkara wajib yg aku kena buat tapi nk buat mcm mana kan. Wajib ke Singapore lebih lagi dpd wajib ke event sabtu tu. hehehe




Ni je yg mampu aku upload di saat2 genting di mana aku ade presentation BEL ptg ni dan ade koko lepas habes je cls BEL then malam ada meeting. Ha, genting kan kan ?
Baik kau ckp genting. betul2 busy nih. Ha, mahu lebih byk gambar.
Jemput jemput laa ke fb sy ye anak2 sekalian.
*Tapi gambar ta habes upload lagi. weeee :D

BYE :)

THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

♥cutebabygirl♥ said...

hri tu g sgpore x sempat singgah sini. =,=

SHAFIQAH SHARMEEN said...

yeke ? sayangnya :)