busy MELAMPAU


Minggu yg agak busy. Sangat busy dan sgt kurang meluangkan masa dgn katil ini. hwaa.
Pagi isnin baru tawu yg start dpd minggu ni da busy dgn
test pelbagai test sb mid term kan. Yeahh, mula2 rasa cool je. relax semacam relax. Hari Selasa rasa mcm tiada apa-apa pun yg akan berlaku. Hari Rabu da kepoh yg Jumaat ada test FAR dan sabtu ada test AIS. WhatTheFreak man ! AIS AIS bebeh. Buku tebal gedabak mcm giant tuh beb kena baca. Sudah mula rasa gelabah.

Semalam seharian dilibrary dan tak balik bilik pun. Dan ta jumpa roomate pn. Dan roomate semua kepoh 'shaff, ta jumpa kau pun harini'. Yeahh, lepas class terus study kt library. Mula2 dgn Meen je. Aroun 2pm Dora, Azuan a.k.a Xena dan mirul a.k.a aditas (watak lawak kampus) dtg memeriahkan lib. belajar belajar cerita pasal nasi. belajar belajar cerita pasal kuih belajar belajar ketawa. biasa laa tuh bila ada yg dtg melengkapkan Shaff dan Meen. ketawa sampai nk keluar anak tekak. Hehehe

Then, nk buka puasa pun ta balik bilik. Pergi bazaar sama-sama dgn Meen then berbuka dgn dia dekat open library. Satu hari dgn dia je. Lepas buka baru balik bilik. Balik balik je roomate da sibuk 'debtor creditor return outwards purchased sales'. Aku relax je. bole baring merehatkan badan. Around 9 baru mandi solat dan baru mula study. Tuh pun mulut ta sudah mengunyah. =="

Jam 2 pagi da surrender. Baring dan pegang buku. konon study ah shaff. blah laa shaff nk study bila baring. Yeahh, terus kroohh krooh. hampehh -__-"



Gambar gambar waktu class AIS. heheh, apa org lain sibuk belajar excel bagai aku bole belajar snap snap gambar. Huahua, Shaff kan. yg reti dia nk duk diam jadik budak baik je dlm class. takde maknanye !
*gambar pertama tuh mcm tak bole blah sb konon2 khusyuk ah buat exercise kt excel tuh. KONON je tuh. huahua.


Sampai sini saja. Mengantuk tahap cipan. chow dulu. BYE :)


THANKS FOR READING

0 karut mengarut: