mcm BABUN -__-"

Saya kena siapkan BEL untuk presentation selasa nih dan ada assingment CTU yg perlu disiapkan secepat mungkin. tetapi saya rasa sgt sgt laa malas sb saya da mengantuk gila mcm BABUN.
Mengantuk sebab semalam saya tidur jam 5 pagi. roomate lain sibuk bgn sahur saya baru mula nk tidur. Lepas tuh saya bgn jam 11 pagi. Awal laa tuh kan ? Pukul 11 tuh mcm segar dan bugar sampai nk terkeluar bijik mata ni ha. Saya pn mcm ta percaya. Saya bgn terus decide nk g library konon kononnya nk bincang pasal presentation BEL ni ha.
Ye, niat dilaksanakan dengan penuh ikhlas dan tulus :)


1 jam kemudian,tamat sudah perbincangan kami. Yeayy, dari dalam library terus berpindah ke public library. Disitu, masa lebih banyak dihabiskan dengan meen. Pot pet pot pet ta sudah sampai jam 6 petang. Then terus pergi bazaar. Balik bilik tunggu waktu berbuka.
Now, online dan menyiapkan BEL. Doakan saya mampu menyiapkan BEL nih. doakan laa ye. Saya betul betul mengantuk nih. Saya tak nak tidur sebab confirm2 nty tengah malam bgn da terus tak bole tidur. Nanti besok pg mengantuk pulak dalam class. waktu tidur da tak betul.
Hwaa, mengantuk mengantuk.


Da la, nk kunyah-kunyah laa. confirm tak mengantok.
*Padahal baru je lepas berbuka =="

BYE :)

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: