sebulan seKILO

Haihh, lemak laa gitu kalau sebulan sekilo. apa kau nk jadik perempuan paling gemuk di uitm kaa ?
Ta nak ta nak !
Hwaa, tolong tolong ! sebulan kt uitm aku naik sekilo. WhatTheFreak man !
aisshh, nama je citizen batu caves bagai tapi naik jugak berat kau.
Ni maknanye total yg aku makan lagi byk dar total tangga tu. Hwaa, ta nk ta nk. Rasa nk terjun tasik yg byk biawak tu sekarang jugak =="

Kenapa nafsu makan membuak-buak tanpa memikirkan perasaan org lain shaff ?
bawak bawak laa insap shaff.

Lepas nih KURANGkan..
  • coolblog. Nak nak lagi vanilla smoothies plus grape jelly. Erkk, sedapnye. hehehe
  • Roti. haihh, aku penggemar roti. roti Gardenia 1 buku tu pn 3 hari da ble habes. terer ta ? No no roti. Makan bole tapi agak2 laa shaff.
  • Jgn sesekali terrpedaya dgn makcik2 yg memalam dtg memekak 'Sandwich sandwich, hotdog, donut, nasi goreng'. JANGAN shaff. Simpan duet tu beli coolblog lagi bagus. upssss -__-
  • KURANGkan lepas makan mengunyah benda manis. Ha, aku suka nih. Suka suka. Hehe. Lepas lunch makan dadih makan biskut. sedap kan ? Errkk,KURANGkan shaff. tak tahu kenyang ke ?
  • KURANGkan lepas makan tidur. krohh kroohh. Ya Allah, anak dara apa laa nih lepas makan tidur. mmg patut laa kau gemuk shaff. Huhuhu

Okayh, tak kuasa nk bg point banyak2. Buat malu den yoo.
Bila masuk bulan ogos, nafsu terhadap blog semakin kurang. Maaf belog. aku cuma seorang manusia yg semakin busy dengan pelajarannya. Ouhhh :)
Tambahan pula, beruk belaan yg mcm mintak masuk tasik nih membuatkan hatiku tak selera nk online.( ayat da bole menag karangan terbaik heh) muahaha


terpaksa bukak album lama cari gambar yg cun cun sb menyampah tgk entry byk2 tapi tade gambar. HEHEHE


okay, lepas nih ada acara berbuka puasa bersama classmate. Then ada cheer. Aku nk chow buat FAR yg da menunggu bertimbun-timbun tuh. BYE :)

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

sharmeen reduan said...

hah.. mengades..
kau pon bela berok yang diminta dibaling ke tasik..??
aku pun ade..
aku rase kau terlupe satu bende....










...




....


cocnut milkshake..
btw.. cun ke.??