yabedabeduuuuu !


Yeeeeeha ! mari mari menjerit bersama Shaff. Suka nih suka nih. Test da habes. hoyeahh hoyeahh. Lepas da azab test FAR dan AIS. gila laa. mmg gila. mcm tak percaya laa aku struggle gila untuk paper AIS. aku pun mcm ta percaya je yg sekarang aku rasa yeahh bole sambung tgk ghosts whisperer. Bole tidur ptg balik. wahh, aku rasa minggu ni mmg ta tidur ptg langsung.
Tapi malam mmg tumbang awal laa. Tapi tapi malam tadi aku minum 2 nescafe. Kaw kaw punye aku buat. Hwee, mmg tak tidur laa sampai kul 5. 5.15 tuh pun paksa tidur sb takut aku tumbang pulak time jwb test. Pukul 7.40 da bgn. Ha,, kira kira berapa jam aku tidur. kejap je oii. effect nes tuh betul-betul KAWWWW !
aktif gila kot. Time jawab test tuh nk tidur pn mata tak bole lelap. Keluar setengah jam awal kot. mmg TAK laa nk duk lama-lama dalam bilik kuliah tuh. hehehe
Now, da habes tets pn bukan nk bals dendam balik tidur yg ta cukup tuh. Mata komain segar lagi. Tgk laa malam nanti. mesti tumbang awal sambil berdengkur-dengkur dan mengigau-ngigau ! auuwww :)


Muka pagi-pagi yg freshh gitteeww ! Semangat awal gila aku siap nk pegy jawab test nih.


comel kan ? Hee, shaff suka sgt ! Tengs meen. I love you mak. Sayang mak lebih.
*gambar first aku suka sgt. kartun dea lagi comel. yg penting ada GEE tuh. tuh yg sayang mak lebih dan lebih :)
*gambar second suka part nama aku tuh je ha. part kartun tuh bole laa tapi ttp cantik. syg meen.


p/s : gambarnih meen lukis masa dea tunggu aku habes jwb test. Cehh, konon dea siap lagi cepat laa. hee :)

That's all, BYE.







THANKS FOR READING

0 karut mengarut: