Dengan ini saya berjanji.

Hello peeps. Hari ini ialah hari Khamis. Selalunya hari Khamis hari yg paling relax dlm 1 minggu sb kelas habis pukul 12.20. Dan lepas tuh kau nk tidur berdengkur ke tidur tak bgn terus ke tidur mengigau ke lantak kau laa kan. Tapi harini mmg betul2 menguji tahap kesabaran tahap keimanan tahap segala tahap laa. Bgn pagi mcm biasa. pergi kelas sampai 12.20 then tak balik bilik pun. Balik bilik Meen kt Kolej Tun Puteri. Lepak sana sampai 4.30. Apa kau ingat aku suka-suka tak balik bilik sb nk lepak bilik Meen tuh semata-mata ? mmg TAK laa bak kata Meen kan.


Kitorang kena prepare utk simulation FAR ptg tuh. Selalu ptg Khamis da boleh meronggeng2 tapi ptg nih kepala tensionnnnnn je ! Mana taknye. nk prepare je pon da mcm hape kan. Bila buat lg tak payah cerita laa kan. bkn aku je tension. Satu kelas tension. huh ! Lepas tuh bt pon nk rushing je sb nak balik cepat kan. Da laa, mlm ni ada movie step up 3D kt DK. ciss, ta dpt pergi laa sb mcm penat je. Habis maybe around 11 then besok aku ada quiz MAT yg msk 4 chapter. Chapter nye pulak mcm nk kasi kepala aku botak. So, aku n Meen decide cancel je movie. Nasib baik tiket 3 hengget je. Takde laa kisah sgt pon. Now, pttnye da bukak buku study MAT tp kwn bole offer 'Shaff nk guna lappy ?' Kau rasa aku nk tolak ke offer tuh ? TIDAK laa sama sekali. hehe


Oke, mcm da lari tajuk je. Act nk ckp.. ehem ehem..
Dengan ini saya berjanji yg besok atau besok saya update blog ni sb now sy nk off dan bukak buku study. bukan SETIDUR. tak, tuh ta bole.

BYE.




THANKS FOR READING

0 karut mengarut: