Pinjam meminjam budaya kita yaw !

Assalamualaikum. Bersiaran kita secara langsung di open libraray UiTM Melaka. Hoyeahh, konon kau nk bgtawu semua org yg kau pegy library laa. blah blah blah, aku pegy library sb saje nk menghabiskan masa yg ta berapa nk byk nih kan sb aku konpem bin pasti laa kalau blk bilik tak lain ta bukan aku mesti PAP ! kroohhhhh ZZzzzzz...

Act, bosan tatawu nk buat apa dah ! sorang2 kt open library nih mcm mengundang malu je. Hahaha, apa yg malu tatawu laa. Malu laa update blog kt open library. OPEN! org lalu lalang then tgk2. pehh, bukan ke mengundang malu nama nye ? Apa apa pun tengs to Mia dan Meen sb tanpa mereka siapa laa aku. cewahhhh ! yelah, kita sekarang mana ade beruk lg nk online. tu yg sekarang pinjam meminjam budaya kita. eh, salah. budaya Shaff.

okeh okeh, nk teruskan belajar. eh bukan bukan. nk teruskan menonton BOF. meen punye kohje laa nih.

BYE!



THANKS FOR READING

0 karut mengarut: