Saya minta maaf

Perhatian semua. Berdiri nye saya disini kerana ingin mengucapkan b'banyak2 terima kasih. oh, silap silap. saya update harini sb saya rasa saya nk mintak maaf. eh eh, ni bukan nk mintak maaf hari raya. sabo sabo, raya 3 hari lagi. Tu entry lain ye. Saya nk mintak maaf pasal semalam sb buat entry emo semacam. Ha, takut kan takut kan. baru emo sikit jee tu. Belum emo kasi tukar jadik hulk ke jadik cicakman kee. eley T__T
Da la 5hari lepas entry jiwang mcm mintak pelempang jee. Lepas tuh bole pulak tiba-tiba buat entry emo emo. Tgh2 malam pulak tuh. Shaff nih mmg teruk. Ye, sy mintak maaf kwn2. sy tahu sy bersalah. Hukum laa sy. hukum laa sy. sy relaa =__=''


Eley, kira oke laa tu kan. korang kena paham mood aku sekarang nih. kdg2 mcm oke. eh eh., kang mcm emo pulak. Perempuan kan. Ni laa dia bila dtg kepala hangen dia. Ikut suka aku laa nk marah ke apa kan. Saya mintak maap laa ye dr hujung rambut sampai hujung kuku kaki yek. Lagi pun bukan senang nk tgk Shaff moody kan. kan kan, bukan senangkan ? Haa, shaff ta suka moody ta tentu hala nih. Semalam apesal ntah tiba-tiba rasa nk marah dan nk hentak je lappy nih atas katil. (selamat laa lappy aku hentak atas katil. wehuuuu.)

Seriously, aku nih bukan laa senang nk moody ta tentu hala depan org. nak nak lagi kawan aku. Nak nak lagi kwn yg aku jumpa hari-hari. Kalau marah ke touching touching ke mmg simpan dalam hati buat pekasam jee. Takde masa nk buat-buat muka ta tentu hala. Dan aku bukan laa kalau marah aku nak canang kt semua org yg aku nih tgh marah. yg aku nih ta suka org tuh. Tidak tidak. itu bukan aku. Semua aku simpan baik punyewwww dalam hati buat pekasam dan seangkatan dgnnya. Org kata jgn simpan simpan takut jadi dendam. Eh, ada aku kesah ?
Itu antara aku dan Tuhan. yeahhh ! statement tak bole blah. hek hek hek.

okeh okeh, nk ckp byk lagi sebenarnya tapi i nk pegy ngerteh ngan mak i nih. Haa, org nak raya2 nih sebuk laa kemas rumah main tepung buat kueh, anyam ketupat. Eh, i da siap semua tuh. Tinggal saki baki nih pegy ngerteh laa ye. Mak i da balik terawih tuh. Bbubye ualls :)
*Mood tgh baik. Huahua :D

BYE.




THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

aNis aMirAh said...

yeke tak suka moody? agak2 siapa lah yg buat muka taik masa aku dtg tidur hostel di suatu masa dahulu ya? :PPPP

SHAFIQAH SHARMEEN said...

wah wah, melampau melampau la tuu. HAHA
time tuh betul2 moody oke. sekali tu jee. aku da agak da mesti kau comment sb masa aku tulis entry nih pun aku terpikir yg time aku moody tuh. HEHEHE