Entry muka pucat

Hey hey semua. Aku take time dohh amek mood nk update belog. Bukak dashboard mmg dah lama dahh. Upload gambar pn dah lama dahh. Tapi mood tu yg tak mari. Tiba-tiba mengantuk dan tiba-tiba je sakit kepala. Okeh, tgk tajuk mcm nk ckp yg aku sakit. Shit! Starting drpd aku dmm last week ramai yg ckp muka aku pucat sampai lahh tadi. Kau rasa apa aku rasa ? Aku tension ohh. Penat lahh gua tepek bedak tepek blusher kasi muka gua mcm merah merah kan. ehh, pucat jugak derr. Penat gua tepek lipbalm sampai pth lipbalm gua tapi pucat jugakkk.


Aku agak tidur aku dah tak proper dah. Time demam tuh da tentu lahh terlebih tidur kan. Lepas tuh dah sibuk test kuiz. Mmg tidur lambat lahh time test kan. Dahh tentu tiba-tiba aku tak cukup tidur kan. Lepas tuh minggu ni pun kejap tidurrrr je kejap berjaga sampai tengah malam buta. Tambah lagi bdn aku sekarang sakit sakit angin semacam jee. Ptg tadi mmg dah tak tahan dahh. Terus mintak tlg roomate aku urutkan bdn. Fuhh, gua tabik beb. Tabik springgg. Sedap gila dohh dia urut. Mmg pakar. Keluar segala angin puspus dlm bdn aku nih.

Jom kita layan gambar pucat aku. Layannnnn !


Pagi tadi punya gambar. Muka mcm baru lepas rendam clorox pon ada. Menyampahh je aku tgk. Dgn matanye mmg tak rupa apa dahhhh.


Kau tgk. Padahal aku dah tepek bedak siap letak blusher sikit. Lepas tuh siapa sapu lipbalm letak lagi vaseline biar nampak berseri-seri kan. Tapi lihatlah hasilnye. Jeng jeng, pucat dohhh. Muka nk sembab je. Huduhhh tahap gaban lahh senang cerita kan. =="


Fuhh, panass je hati tgk muka yg tak berapa nk menyelerakan nih. Aku sakit ke ? Mungkin byk berfikir. Terlalu banyak perkara yg difikirkan sampai rambut aku pun beruban muka pun pucat. Tension bebenorrrr. Sgt huduh kan ? Ye, gua tak cantik. Kau apa kesah ?



Yg ini paling aku tak puas hati. Time siap-siap nk g cafe td Myra siap sapukan lipbalm lahh kt bibir aku. Tapi tgk lahh hasilnya. Menghampakannn. I don't know why. Yg penting aku tak mintak ni semua jadi.


*Ya Allah, kau sihatkan lah tubuh badan aku.


BYE.


THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

eko marwanto said...

bleketek-bleketek-bleketek...hehehe

Eko marwanto