entry untuk harini

Hye. nahhh, 2 hari tak online bhaii. Padahnye takde laptop. Mmg melopong lahh kan bila tiba-tiba broadband Nurul tak bayar. Haaa, terpaksa pasrahhhhhh. Redha je tapi takpe lahh sb Rabu Khamis pn mmg sibuk study test. Cehhh, study ke ? Whoaa, Selasa mmg betul betul study sb Rabu haritu quiz AIS. hwaa, tp for the first time lahh kan ada quiz AIS aku tidur awal dan bgn lambat. Study chapter 9 pasal Network& Communication. ggrr, tension gila aku ! Quiz start pukul 9 kot, 9.15 aku baru sampai dewan kuliah. Mmg lahh muka aku je yg msk dewan kuliah lambat. Mmg TAK PERNAH pun muka aku nk msk dewan kuliah tuh 10 minit awal. 5 minit awal pun TAK PERNAH. haha, jgn harap. Mimpi sajelahh kau !


Lepas tuh malam semalam sepatutnya study MAT. SEPATUTNYA lahhhhh! Tapi aku tak tahu lahh kenapa semalam mcm hyper semacam je. Study adalah sejam. Sejam pn tak sampai kot. Setengah jam kot. haha. Lepas tu dok sibuk lahh kacau roomate yg study AIS. hahah, aku da jwb dahh. Siap kantoikan soalan lagi. alaaa, biasalahh tuh kan. Semalam nk online pon tak boleh. So, menggila lahh aku kan. Nak pinjam dgn roomate lain aku segannnnn. Dgn Nurul je tak malu sb tiap-tiap malam tidur sebelah dia. auuww auuww :)


Harini ? Ngaaa, ada kelas AIS tp kt lab. haa, mesti lahh aku dtg lambat jugak. Tak tahu lah kenapa. Mmg dah jadik habit. Bgn laa awal mcm mana. Siap tuh mesti lambat. Nk breakfast lagi. Nk iron baju lagi. Sampai je kelas pintu kunci. 'Ehh, Sir nih meroyan apa nih last class kunci pintu plak'. Gua dah cuak. Nasib baik boleh msk class jugak. After class AIS terus g amek test MAT. Berbekalkan ilmu aku yg banyak banyak sikit nih aku jwb dgn penuh keyakinan dan tanpa sebarang keraguan. caya lahhhh ! Clap clap utk Shaff.


Habes test mesti lahhh muka aku yg keluar awal. Mmg takde maknanye aku nk duk dlm class tuh lama-lama lepas tuh buat bodoh. Sepatutnya lepas habis test MAT tuh dah habes dah kelas aku. dah bole balik bilik tidur je kan. Tapi makcik sorang nih (Meen lahhh kan) tiba-tiba meroyan tak nak balik bilik. Maka aku haruslahh turut sama tak balik bilik. Mula mula lepak epoint cafe uitm lahh kan. Lepas tuh lepak library. Sedapp aircondd. Tidur kejap. Lepas tuh bgn tidur je terus keluar dr library dan beli coolblog. Minum coolblog sambil lepak2 kt bangku depan tangga tgk org lalu lalang. Haha, mmg buang masa. Tapi aku mmg suka spent time dgn Meen. Cehhh! kembang lahh tuh. Meen dah boleh pegy beli seluar dlm baru. HAHAHA.

Masa minum coolblog. Kesian muka Meen kena tutup. Mak tak bg letak dlm belog sb muka dea tgh BRAIN FREEZE. hahah Tapi comel sgttttt! Tapi Meen tak bg tapi aku nk letak jugak. So, mcm nih lahh jadinye gambar nih. ahahaha


Meen cari nota. lalala, gua buli dia. boleh ? Gua suka bhaiiiiii ! hahah


Dlm pukul 4 mcm tuh terus je blahh lepak open library sementara nk tunggu classmate yg lain dtg. Mcm biasa lahh ptg Khamis ada simulation akaun. ggrr, mmg tak best lahh. Tapi ptg nih mcm best sikit sb time simulation Meen bukak lagu Korea lepas tuh mula lahh calssmate aku yg gila korea duk sama nyanyi. Yg menari lain cite lahhh. FYI : aku pn lyn korea dahhh sekarang. Semua pengaruh Meen! Meen lagi kan. *Jgn pertikaikan kenapa aku selalu mention nama Meen dlm belog aku.



Yeahh, ni Dora. Ni lagi lahhh. Lama dah tak lepak dgn dia. Lama dahh aku tak sebut sebut nama dia dlm belog aku ni haa. Ni tgh duk sibuk copy jwpn. Yg Dora duk sibuk kacau aku. Tak buat apa pun ptg td. Tunggu Faiz siapkan dan besok kita copy paste. Yeahhhh !

*Aku mengadu dekat Meen yg dah lama tak lepak dgn Dora. Alaa lagipun kalau lepak dgn Dora nty Meen terus jadik kejam dan deorang bergabung nganjeng2 aku. Ahhh, mencii. Aku mmg mangsa buli diorang. Cissss!

Oke dahh. Tak nak ckp byk sebab gambar pn takde. Gambar atas nih pun si Meen dgn Dora dah bising. Terus takde mood nk cite lagi dahhhh ! Aku merajuk dgn korang dua org! *emosi T__T

BYE.





THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

cik² iDORA said...

hahahaha, :D mngajuk konon., geli lah.
akhirnya setelah mnggu, ada nama aku. haha