mmg da lama dahhh.

Kan aku da ckp balik rumah mmg best. bukan setakat best je confirm dan pasti kalau kau bwk blk buku mesti mesti kau ta bukak buku tu lahhh. Haa, tuh yg tak berapa nk bgs tu. aku mmg kalah laa part tu. yek yek je semangat bagai. lepas tu habukk pun tarakk! Tapi takpe. harini hutang semua da langsai! Davdpt jumpa busuk busuk bam bam aku. Penat plan dr puasa lg. Ni laa dpt jumpa. ada laa dlm 1 hour jumpa. tak puas tp seronok.

siang td ikut mama g open house rumah kwn dia then balik rumah terus salin baju terus siap sb nk jumpa busuk busuk bam bam aku. Tak, jgn nk busuk bam bam sgt eh. Anis je pun aku jumpa. Haa, rindu da bergunung-gunung dah ! No no, takde gambar sb mmg takde gambar laa. Tapi tu bukan tajuk utama ye kwn-kwn. sbnrnye nk cerita yg time jumpa anis td aku bwk motor. ehem, aku tak kaya mcm korang nk bawak kereta. Lesen kereta dlm purse aku tuh mmg saja aku amik utk letak dlm purse aku je. aha. oke, jgn tersimpang jauh sgt. Jalan bole thn jam jugak td. bawak motor mesti lahh cilok cilok kan. Haa, tang yg tu yg aku da lama tak buat tuh. cettt ! apa kau ingat laki laki je mampu cilok cilok kt tengah antara kereta beratur panjang2 sb traffic light ? aku mampu ye. hahah


Aku paling tak suka bila aku dok relax bwk motor mcm jln kt dalam taman tapi nty ada satu mat rempit ke hape ntah potong aku lepas tuh buat muka berlagak mcm kau bgs sgt. Ehh, aku panas je dan terus buat muka ego sb aku bawak ego je pon. haa. Lagi satu bila jln jam mesti ada mamat potong aku lepas tuh cilok cilok mcm kau bgs je. sekali hentam dgn kereta aku tlg aminkan aje ! ingat da bgs sgt laa tuh bwk motor. Dan lagi satu bila tunggu trafic light lepas tuh ada mamat dok berhenti sblh main sweeett sweet dgn aku. eh, ingat da hensem sgt laa tuh. Lepas tu bila lampu da hijau dia pon press motor mcm nk tercabut exzos buat sakit hati je kan. Haa, apesal tiba-tiba emosi cerita psl penunggang motosikal ni ?


Aku cuma mampu bersabar dan bersabar. Lesen kereta mmg da dpt dah! Tapi lesen dr bapak aku tu yg ta dapat lagi tuh. Tu yg muka seposen je nk keluar kena naik motor. tapi takpe, sabar itu ada hikamahnye nty. Tunggu kereta baru dlm porch rumah aku ni. dan dan kereta Rio kaler biru biru yg comel comel tuh yg mmg lembap tuh jadik milik aku. ngaaa. Tapi kalau kereta Renault mak aku yg kaler emas emas oren tuh jadi milik aku pon mmg best. aku buat kenduri 7 hari 7 malam derr. oke oke, jgn nk mimpi sgt shaff. tunggu itu bapak dpt projek baik punya lepas tuh belik kereta baru. ha time tuh lu baru bole cerita gebang ehh.


oke, ni tgh update sambil tgk Lagenda Budak Setan. oh saje buat gini konon nk cover sedih laa. cewahhh, da mlm ta sape perasan kalau kau nanges shaff. haha, tak nanges ea. tak macho laa nanges beb. Dahhh, tak nak ckp byk. mau lyn perasaan nih. kasi hati sensitip ini malam.

BYE.

THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

aNis aMirAh said...

awat sensitif ni kesayangan?

SHAFIQAH SHARMEEN said...

ngaaa, mana ade sensitip. eh da bole komen dahh ? hahaha