utk kali keduanya dlm 11 oct..

Ngaaa, utk kali keduanya. Apesal malam-malam nih rasa mcm sogar bugar mata terbentang luas dan mcm tak nak tutup langsung ? Cehh, tiba-tiba mood nk menulis berkobar-kobar. Tiba-tiba rasa mcm 'yeahh, nk update lagi nk update lagi'. Haa, tu ada laa yg tak kena tuh. Ada lah mana-mana yg sangkut tuh. Tak pun termakan tikus ke termakan katak ke agaknye. High semacam je aku malam nih. Da la tadi online sambil buat essay BEL. ha, sambil-sambil kau. Bukan senang nk buat lappy nurul ni mcm lappy atok aku punya kan. Mlm ni mmg aku takluk lappy dia.


Wahh, terus je rasa rindu kt lappy aku. Seminggu lebih dah tak jumpa. Rindu dah kt dia. Tambah lagi akk aku bole post kt fesbuk ckp 'bestnye online pakai laptop kau myn'. Shit man, saje kasi panas hati. Saje buat aku tiba-tiba rindu dkt baby acer aku tuh. Takpe takpe, tunggu aku dpt balik. Mmg aku lenjan habis-habisan. haha. Wey wey, Lagi 4 hari je nk study week. Pehh, gua tak sabar siod nk cuti. Dah last last mcm nih tiba-tiba aku rasa nk malas gila kot nk pergi kelas. Lepas tuh takde pulak 'eh, da pukul 12 lahh. Kena tidur laa weyh!' Takde pulak. Da pukul 2 pg pun masih cool boleh online siap update belog bagai. Caya lahh kau Shaff. Tabik spring sikitt.


Tiba-tiba nk msk perenggan baru aku rasa nk emo pulak. Boleh boleh ? Entry tadi kan aku byk cerita psl Meen kan. Pehh, sape ntah makhluk tak berguna lagi bongok lagi sengal siap nk ckp Meen huduh. Kau sape haa ? Kau ingat kau hensem sgt ke nk ckp anak org tak lawa. Ehhh, sekali aku fire kau baru kau tahu. errr, geram nih geram nih. Tiba-tiba je Meen terus update entry yg tak berapa nk best. Aku tak suka ehh. Jgn sesapa buat kwn aku gitu eh. Lu berani lu buat. Meh, lu jumpa gua, gua kasi siku lutut kaki kt lu. *Bajet kuat lahh nk emo emo lepas tuh guna gua lu. ahaha.

Byk lagi celoteh aku malam-malam buta nih sebenarnya kan. Tapi kan aku rasa mcm tak manis lahh anak dara malam-malam buta ni memekak sorang-sorang kt belog nih. Org lain dah tidur Shaff. Kau sibuk lah ketak ketuk ketak ketuk kt keyboard ni ha. Udah udah lerr tuh. Pegy lahh tidur. Agak-agak tak mengantok bawak bawak lahh mengucap 2 kalimah syahadah lepas tuh pergi lahh study AIS tuh Shaff. Rabu nih test Shaff. Apa dah pandai sgt ke ? *membebel kt diri sendiri. Udah udah, aku simpan celoteh-celoteh aku nih besok2 yeee. Nty kang lama tak hupdate sb tak taktahu nk tulis apa pulak kan. Dah Shaff STOP!. dpd td ckp stop tapi menaip lagi. Hwaaa, aku rasa sgt teruja. *tetibe. oke guys Good nyte.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: