Pembuka bicara

Hello peeps.

Lama tak jumpa awak-awak semua. Wah rindu lah jugak kan.Since broadband aku buathal lembap nk mampus mcm mintak pelempang aku pun dah jarang online and mmg tak kuasa mak nk online via broadband lembap. Online pun sekejap-sekejap pakai laptop mak aku. Maklum lah laptop mak aku nih ramai pengguna nya. So, aku sebagai peminjam paham-paham bahasa jelah kan. Jangan nak pakai lama-lama mcm lappy aku pulak. Takpe aku faham.

So, sebagai pembuka bicara aku kali ni aku nak story mory lah sikit. Lama tak online, facebook pun lama tak update status, blog lagi lah lama tak update. Serius kalau aku online sekalipun mmg takde idea pun nak menulis. Kosong! Aku cuma mampu buka dashboard dan mengikuti perkembangan bloggers yg aku follow. Kadang-kadang tu bila dah baca blog orang ha mula lah idea tu keluar tapi bila aku mula je start klik new post peh mcm hape kan semua idea hilang. Mencikkk!

Btw guys, aku nak habaq lah kt ampa semua apa yg aku buat dua tiga hari ni kan. Agak busy lah kan tapi takpe aku pun tak lah bosan duduk rumah nih. Dgn broadband yg mcm mintak pelempang tu kan. Khamis aku dapat lah jumpa kawan lama aku. Kawan yg sama-sama berjuang untuk SPM dulu. Rindu lah. Sekarang dia makin kecil dan kurus. Aku? Makin besar walaupun hari-hari guna tangga batu caves. Demm!

Then Jumaat dan Sabtu, semalam lah kan. family gathering sebagai menyambut hari kelahiran aunty aku yg ke-50. Oh, pasal nih maybe tonight lah aku story sebab gambar takde. Tak seronok lah wak cerita pergi makan pergi Melaka Wonderland takde gambar kan. So, see you in the next entry guys. xoxo.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: