Alhamdulillah

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Cewah, berbagai satu Malaysia segala. Gua taknak cakap banyak. Gua dah fenat lah. Asal gua online ada ja IM gua asal online je ada IM. Aiyakk gua kalau dah layan IM mmg lah tak tertengok noti noti gua yg berlambak tu. Haa, korang ni pun tak menyempat kan. Kasi lah gua tengok dulu notification gua.

Semalam memang pecah record ah kan. Pehh tak menang tangan doe gua nak menaip. Yg itu IM yg ini IM yg itu dah sudah yang lain datang. Semua soalan mcm dah pakat baik punya kan. Soalan tak nak sama je pulak kan. Tanya lah aku ni dah makan ke sihat ke tak bila nak update blog ke. Cewaahh.

Paling tak tahan ramai nak IM belum apa-apa lagi dah cakap congrats. Eh lu pehal. Gua tak cakap lagi result gua berapa. Lu dah hentam gua DL lah empat rata lah lima rata lah. Semua orang nak expect aku dapat DL, ingat aku pandai sangat ke? Peh tak dapat kan nanti dah emo. Haa, mmg lah kan. Tapi aku bersyukur sangat dah dengan result aku.


Haha bangun-bangun tidur terus online fesbuk semua nak update status 'syukur syukur alhamdulillah.'. Gua lek je. Gua tak cek lagi. Padahal gua tak ingat e-mail gua. Last-last gua menunggu dgn sabarnye guna studentportal. haha


Haha status pointer 3.99 tu tak tahan. Mintak maaf lah siapa yg percaya kan. Haha riak tak riak kan gua letak kat status pointer gua berapa.


Ha lu tengok ah. Gua ni bukan kemuts noe kan tak kasi tahu result gua. Lu orang semua pandai-pandai kan. Gua dapat tiga perfulohannn sembilan sembilan je. hahaha tipu tipu =.=


Dah, cukup untuk setakat ini. Gua taknak ada sape-sapa lagi IM gua ke text gua call gua tanya pasal result gua. Kalau tanya jugak meh makan silat gayung baldi segala.
*Azuan cakap muka aku time ni mcm bunga api nak sambut deepavali.
*Dapat tiga perfulohan sembilan sembilan muka mesti lah mcm bunga api. haha tipu tipu.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: