Blogging bukan kerja mudah.


Good Morning lovely people.

Mmg sukar dan jarang sekali lah korang nak tengok aku update pepagi butesss mcm ni kan. Uolls ni. Tolong lah jgn pandang aku takde mata. Aku dah bosan dgn rutin tidur aku. Tidur lambat bgn lambat. Err BOHRING! So tukar angin tukar selera tukar BF. Eh tukar bopren tak eh. Aku now tidur awal bgn awal buat breakfast. Tengok TV dan sambung tidur balik. Zzzzzz HAHA.

Okay di pagi yang indah dan sinaran cahaya matahari yg sedang memerangkan kulit aku ni, aku nak ckp cuma satu. Eh tak sekarang tengah hujan sepoi sepoi renyai. Blogging bukan kerja mudah ye. BUKAN mudah. Aku bukan famous blogger or public figure nak ckp tips utk berblogging tips bla bla bla bagai. Aku cuma manusia biasa yg menulis untuk kepuasan diri sendiri.

Even aku menulis untuk kepuasan aku sendiri tapi benda tu bukan mudah. Ulangan: bukan mudah (dengan nada yg agak keras) cewahh! hihi. Eh kau ingat senang nak buat entry lepas tu nak dgr pujian 'blog kau best lah' 'eh entry kau yg bla bla tu superb ah'. Kau ingat senang?? Susah tawukkk!

Kadang-kadang tu jelesnye bila blogwalking tgk diorang boleh menulis dgn baik. Rasa mcm ahh tidakkkk! Then tgk entry baru publish dua tuga minit dah berfuloh org like. dah berfuloh org comment. Well mcm aku ckp bukan senang nak berblogging. Tak tak. Tak jeles. Kagum je. wahh, famous blogger kan. cewah!

Serius laa aku kagum jugak lah tgk yg famous2 ni. Eley, gua takde ah nak glamour. Gua tak giler glamour. Gua tahu lah follower gua sikit. Tapi gua tak paksa korang followe gua kan? Gua takde post kat fesbuk 'be my follower' siap gedik-gedik giteww. Oh pehliss lah! Blog bukannye u follow i, i follow u balik. Aku tak kisah lah kan follower aku banyak mana. Atleast aku tahu ada org baca entry aku. Dia follow aku sebab dia suka blog aku. Itu pun dah buat aku terharu 7 hari 7 malam. Yg like tu lagi beribu-ribu berjuta-juta aku syg sebab korang buat aku 'kerana diriku begitu berharga' auwww!

Yang penting aku suka usha blog yg superb mcm aku pernah ckp before this. Mmg usha sampai migrain wa cakap lu lah. And apa yang aku tulis dalam ni adalah aku. No no hipokrita here okay.




Okay, byk sgt cakap kan. See you! End
BYE.

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

ANYS AMYRA said...

kerana diriku begitu berharga?hmm hmm.