Cerita 7 hari dalam satu entry

Hello lovely people.

Okay aku tahu aku lama tak update. Well, korang patut tahu yg sekarang ni tengah cuti2 malaysia so aku busy membusykan diri dengan mencutikan diri ke negara orang. EH? Negara orang? Abaikan. Entry kali ni aku hidangkan korang dengan 19 keping gambar. Hidangkan? Ewahhh. hehe.

Jom layan sebelum aku membebel lagi panjang.


16 DISEMBER 2010.

Bowling with my laki laki. OMGOMGOMG, satu je bunga dlm gambar ni. Hehe, meet my cousin, my lovely brother and my baby Iwan.

Aktiviti malam diteruskan dengan makan besar di Ikan bakar Sabak Awor Muar.


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


17 DISEMBER 2010

Before this 3 laki laki balik kampung halaman mari kita makan dulu! Okay, gambar ni tak best sebab takde aku. Snap lagi sekali please -.-

Oyeahh. Cun! Hihi :D

Dah makan dah kenyang mari kita gerak ke Melaka. Shopping timeeeee!

Lokasi : Surau Tesco Melaka. Solat Maghrib dulu yeee.


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

18 DISEMBER 2010

Ikut parents pergi KL. Tahniah untuk my lovely daddy sebab dapat tender. Oyeahh boleh pakai kereta mewah lepas nih. Heheh

Ontheway ke KL. Kitorang dilahirkan dgn anugerah lesung batu. Eh silap. Lesung pipit. -.-
Cehh padahal masa nih ahh tak nampak lesung pipit kau. Amek lagi sekali! Ahh muka buruk. Lagi sekali lagi sekali. hehe

Iwan pun nak masuk jugak. Mana boleh terkecuali. Hehe


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


19 DISEMBER 2010

Congratulation ayah. Lepas nih boleh lah belikan I DSLR kan kan kan? hehe

Sign jgn tak sign. Yeahh clap clap untuk pengurus sorang nih. hehe

Anak-anak yg sibuk menyibukkan diri kat Auditorim Pascal E Putrajaya. Nak jugek tengok pengurus sorang tu sign kontrak. haha

Adik I smart harini. I suka tergoda semua lah. So I nak snap banyak gambar dgn dia. hihi


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


21 DISEMBER 2010

Jom pergi pantai! PD here we come bebeh.

Muka-muka yg tak sabar nak pergi pantai. Tak terkecuali jugak mamat baju kuning yg baru lepas sunat tu. Hilang semua sakit sebab nak mandi pantai. haha

Selamat sampai di Mayang Sari Resort Port Dickson.

Sampai je terus singgah pantai. Main-main air kejap. Nak mandi tapi cuaca panas. Sunburn nanti susah pulok!

Hari dah petang. Mari mandi! Yeayyy. Sopannye mandi pakai mcm ni. hohoho.

Aktiviti malam layan bebudak sekolah duduk tepi pantai dengan unggu api bagai..


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


22 DISEMBER 2010

Act pergi PD nih sebab mama conduct budak budak F5 punya rombongan. So, I ikut lah. Takkan nak duduk rumah tercongok pulak kan. Mmg tak lerrrr.

Pelajar tingkatan 5 SMK Bandar Maharani Muar. Hehe masing-masing enjoy lepas SPM wokk.

Disebabkan gambar atas tadi takde muka aku so mari mencapub Shaff. haha. Meet my cousin Bell.

Dah jom balik.

Masa ni plan nak balik Muar terus tapi ayah ada hal kat KL so mari-mari kita ke KL pulok. hehe


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

23 DISEMBER 2010

Settlekan hal mama and ayah then singgah mall kejap shopping sikit then balik muar terus. No picture lah!

Err menjengkelkan betul gambar ni.


Lastly from me, HOHOHO Merry Christmas for non-muslim.

End. BYE.


THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

syamira smile said...

aku suka g sabak awurrrr...
hoyehhh