Fake fake fake!


Hey lovely people.

Err semalam ingat nak update blog pasal entry ni. Tapi internet tiba-tiba lembap syaitonnirajim. Betul-betul buat aku hangin satu badan. Terus hancus lenyap hilang mcm tu je idea aku. Mencikk!


Main cabut pasang cabut pasang je broadband nih. Lepas tu aku boring, nah hambek kau dgn dia2 sekali masuk dlm gambar tehee.


Disebabkan internet lembap mcm kura-kura so aku decide bukak webcam. Buat lepas geram kan. Tetibe aku rasa mcm tak kena je kaler purple ni dgn aku. Tetibe aku rasa mcm mati. Tak hidup langsung. Perasan tak perasan tak? =.=

Then aku bukak photoscape main edit-edit. Aku ni tak pandai nak edit-edit. SERIUS. Setakat usha bloom dgn backlight jela kan. Tapi semalam semua aku taram edit dekat gambar aku. Err gila fake muka aku. Tipu semuanya! Hilang semua yg tak patut. Eyebag yang gedabak pun mcm takde je bila dah edit.


Muka suci je kan. Jelas kelihatan muka fake. Ish terasa malu dgn diri sendiri sebab memalsukan muka sendiri. =.=


Mcm kenal tempat ni kan. Mana eh? hehe


BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: