Semuanya tidak dirancang.

Dear lovely readers.

Betul lah mcm yg aku cakap kat entry lepas. Kalau yg plan mcm nak gila tu mesti tak jadi. Macam yg jadi kat aku harini. Semuanya tak dirancang Mmg rasanya harini betul-betul pack lah aktiviti aku. Tapi takpe. Dpd duduk rumah makan tidur makan tidur baik keluar kan. hehe

RANCANGAN ASAL
*Plan nak jumpa Tyra and boleh melepak.
*Boleh pegy maxis centre settlekan problem simcard aku. and bayar bil broadband.

Tapi tapi, semuanya tak jadi sebab Tyra macam2 masalah. Okay takpe takpe. Gua lek lu. Gua kasi cool kan.

*Bangun pagi mcm biasa. Pergi jog untuk kesihatan mental dan fizikal. Ewahhh. HIHI.
*Balik dr jog mcm biasa sebab adik kecil mahu pergi kelas. Esok dia ada paper Engineering technology. Good luck sistah :)
*Sampai rumah dalam pukul 9.15. Then dalam pukul 9.40 gerak hantar adik pergi sekolah.
*Balik terus online and breakfast. Dapat tidur dalam 5 minit. Lima minit? Hurr =.=
*Pukul 12.20 tengahari matahari berdiri tegak tu amek si Ayin kat sekolah tadi.
*Pukul 1.45 gerak hantar budak SPM ni balik sekolah balik. Apesal lah tak nak stay je kat sekolah tu. Apesal lah aku baik sgt nak hantar dan ambil dia. =.=
*Then terus gerak pergi settlekan bil broadband. Broadband maxis tapi pergi celcom centre. Yeayy mmg bijak kau shaff.myn! >.<
*Mmg bengang sebab bangang pergi celcom centre. Terus gerak rumah Fatin pick up dia.
*Broom brooom motor berderum. Ewahh. terus pergi TM bayar bil berbagai-bagai bil segala.
*Kemudian baru gerak ke jalan yg benar. Maxis centre! Okay broadband dah bayar. DONE!
*Lepak dgn Fatin. Dapar BR free meree. Okay gua syg lu fatin tehee XD
*Jam 5 gerak balik hantar Patin terus pecut pergi Econsave.
*Beli ikan udang segala. Arahan mama tersayang. Sebab mak punya pasal aku buat lah. Kata anak mithali. Ewahh.
*Sampai rumah, angkat baju terus! Nanti kena marah. Hihi. Lepas tuh terus siang udang dan ikan. Goreng siap! Yeayyy bagus lah Shaff.myn nih. Ewahhh.
*Then lipat baju. Yeayyy calon menantu. Siapa nak sila isi borang. Eh eh eh.
*Rasa rajin lagi den kemas bilik pulok. Ewahh rajin lagi!

And now, yes aku free. Tapi serius aku tak tipu. Aku penat gila ni. Penat doe. Naik motor plak tu. Panas tak payah cerita lah kan. Lenguh semua sendi-sendi aku. Takpe, janji semua dah settle. End.

BYE awok awok :D




THANKS FOR READING

4 karut mengarut:

Fatin Taha said...

Tunggu kau belanja aku pulak!
Entah bila. SHAFF!

lolitasinta said...

bile na bwk aq naek moto lak myn ???
haha
ajoo calii aw !!

SHAFIQAH SHARMEEN said...

fatin : aku dah selalu belanja kau. ewahhhh :D

azie : okay kt uitm nanti kte ronggeng. ewahhh. hehe

mohd said...

i love u lah meen!!! muah muah muah!!!!