Style ur Hijab

Eh hai.

Aaa ni entry bukan nak buat fesion show hijab ke apa. Ni aku join contest. Err contest? Yeaah contest utk purnama kalinye. Eh pertama kalinya.
Thanks to liely yana ni sebab tag aku.
Ahh aku bukan rajin nak join contest tu. Tak pernah pon. So, purnama kali ni biar aku jampi sikit puhh puhhh siap dgn bedak sekali biar menang. Nyiahaha.


Klik minah arab atas ni untuk maklumat lanjut.

SYARAT.
1) Gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan)
p/s tudung bawal pun boleh. wuwu

2) Make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3) Bila ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4) Kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

Okay dah. Baca dah?


Nahh aku pertaruhkan. Puhhhh puhhh mintak bior menang!
Hikhikhik.

Nah kau join jgn tak join.

BYE.

THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Anonymous said...

cantik gambar.

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

btw jom join contest ni...senang je :)

best of the best contest !