Webbie here and there.


Hello December.

Pejam celik pejam celik dah hujung tahun. Dah nak masuk tahun 2011. Dah nak 19 tahun dah aku. Dah besar dah aku. Yang penting lagi 8 hari result aku keluar. Kejapnye. Rasa baru je cuti semalam. Mencik mencik! Aku baru je nak rasa kenikmatan hidup senang lenang bagaikan seorang puteri raja. Tup tup lagi sebulan je cuti aku.

Em, harini rasa mcm buang biskut buang cokelat je duk rumah so aku decide ikut mak aku pegy ofis. Heh duduk rumah je mcm anak dara yg nak kahwin lagi 3 hari. =.=

Sepanjang 5 bulan baby acer ni jadi milik aku mmg jarang sekali lah nak guna camera laptop ni. Sangat jarang lah. Sebab handphone kan ada. Tapi harini handphone boleh buat hal. Orang tengah takdek duit ni lah kau buat hal kan. Mencikkkkk T__T


Tadaa. Webcam kan ada. Guna je teknologi yang ada tehee.


Hai, nama sy Sharifah. Sy berketurunan arab. Cehh tak tak. Shafiqah okay. Takdek keturunan Syarifah kat sini. Sharipah pun bukan.


Lokasi: bilik warden Sek Men Bandar Maharani Muar.
Mak I punya ofis kat sekolah je. Penyelia asrama kan. Takdek ofis kat bangunan tinggi2 yg mencakar langit teww!


Terasa kekonfidennan diri dalam diri bila pakai baju biru menyala ni. hehe
*betul ke kekonfidennan? hentam. hikhik


Alamak, terklik lah. Tengah cari barang. ehehe


Oh terklik lagi XD
Sebelah je tgn. Sebelah lagi duk sorok kat belakang sb pgg mouse. hikhikhik.


Okay ni tak tipu. Ni betul terklik. TER okay TER.


Aku geram sebab tak layak jadi model gigi. So, aku rasa nak jadi rockers pulak lah. Boleh?


Halamak terasa muka suci dalam debu je sebab kena silauan cahaya matahari yg begitu indah. Cewahh ayat!


Okay aku dah penat amik gambar je.


Huaa, mata saya bulat. Kau ada? haha


Lain kali webbie lagi okay. Bosan dah. Berfuloh gambar aku. Simpan dalam folder diam2 jelah ye yg lain-lain.

BYE.

THANKS FOR READING

3 karut mengarut:

lielly yana said...

hahaha...cool!!! suke cara anda ter"klik".. agagga

SHAFIQAH SHARMEEN said...

haha TER okay TER.

saiazuan said...

hehe nic pic.. ^^