Apa perasaan anda pada hari pertama persekolahan?

Eh hello people!

Apa perasaan anda semua? Okay tak sekolah? hahahahotak kau ah sekolah. Hee lebih kurang mcm sekolah lah kan. Well first day aku untuk first semester ni not bad lah. Best. Rindu semua budak kelas. Tapi mcm biasa ah kan nak cari kelas tu mmg lah tak minat betul. Mmg terpaksa guna gps manual. Siapa lagi gps manual kan. Meen ah. Pagi-pagi dah msg tny kelas kat mana. Petang pun mcm tu. Malam pun mcm tu.

Sem ni mcm susah sikit. Busy pulak tuh. Weekedays aku pun mcm pack gila je. Dengan tambah subjek Ekonomi lagi. AIS lagi berat ada DUA! Hee mmg ler kan. Dah janji tak nak main-main lagi kan. Bukan ahh tak main langsung. Cehh nak jugak. Masa belajar, belajar lah. Masa study, study ah. Jgn setido plak!

Takde pulak gambar untuk first day ni. Tadi Meen nak amik tapi kita terlupa lah. Cehh nak jugak gambar untuk first day. Mengada betul -.-


Taraa! Ahli bomba. Hahahahotak kau ah ahli bomba. Tersama plak kaler baju dgn abg ROTU nih. Tersama pulak dgn kotak sebelah tu. Takut oh amik gambar dgn abg ROTU nih. Tu yg duk jauh sikit. Jaga jarak. woott woott!. Hee kualiti gambar tak bape nak cun. Yek ah hp murah. sobss. Malam pulak tu kan. Mmg tak seberapa je hp aku ni.


Dah ah nak tidur. Azam baru tak nak dtg kelas lambat tehee :)

BYE.




THANKS FOR READING

0 karut mengarut: