It's a suprise birthday party for Idora :)

Nineteen on 19th January.
Happy Birthday Idora.

Seminggu before birthday Dora, aku dgn Meen dah plan siap-siap nak buat suprise. Plan masa kelas AIS plak tu. Tak patut betul. Nyiahaha. Kan seronok dapat buat suprise birthday party utk Idora. Yeahh Thank God semuanya berjalan dgn lancar. Classmate pun semua okay. Semua setuju. Then ada yg bagi pendapat buat becoming birthday utk Bella and Wan. Diorang awal bulan dua and masa tu cuti. So atas kek ada empat nama termasuk aku. Eheheh.


KANN. Ada empat nama tu kan. Ikut turn lah. Idora, aku, Wan then Bella. Tp ni paling special utk Idora lah sebab birthday girl kan. Kitorang ni becoming je. Menumpang kek je kannn. Hehehe.
P/S : Nyummmm sedapnye indulgence ni. Terus rasa lapar. hehehe


Mirul say NGEEEE. hehe comel Mirul senyum. Itu dia birthday girl. Dah 19 tahun dah Idora. Kak long lah awak ye dlm DAIS2B teheeee.


Mangsa kek. Ciss kan. Kalau tepung mcm boleh dimaafkan je. Ni kek derr. Huu mmg seronok. Berlari-lari satu parking lot nak mengena kan orang. Well, memory mcm ni satu dlm seribu beb. Mmg ingat sampai bila-bila. Happening gila.


Tadaaaa. I love you lah Meen sb bg kitorang baju ni. Pagi-pagi lagi Meen dah bagi hadiah kat Dora and aku. Then plan dgn Dora nak pakai sama malam tu. Cehh Dora pakai sb dia ingat ada kelas malam. Tapi aku pakai baju tuh sebab nk buat suprise birthday party utk dia. HEHEHE.


We love you Meen a.k.a mommy.


I love DAIS2B. hehe


Kegemaranku. Idora sgt styleeee dgn kacamata hitamya. haha


Masing-masing selekeh dgn bau kek semua. Best kan. Lepas ni boleh buat lagi suprise birthday party. I loikeeee. Love you guys.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: