Kebetulan dan kebetulan. I loikkeeee!


Hai, long long time no see people.

Well since aku busy and mmg takde mood nak berblogging so blog aku pun terbiar mcm kucing hilang mak then anak kucing tu terbiar sb tak dapat susu ibu dia. Erkk apa kaitan eh?. Hehe sorry.

Act aku tak nak cakap byk sebab aku pun ada banyak kerja nak buat. Omak den dah bising suruh baca buku bukan mukabuku. Den ni anak yg solehah so den dongar lah cakap omak den tuh. Cehh -.-

Semalam malam lepas aku iron baju. Cehh skang memalam buta dah iron baju. Then Encik Boyfriend cakap esok (means harini lah) dia pakai purple. Wahh aku mcm nak pengsan jap sebab aku baru je lepas iron baju kurung kaler purple. Cett, nampak tak chemistry antara kitorang kat situ? haha. Selalu dah kebetulan sama je. Ala kita jauh kan. Tau-tau bila skype eh sama kaler merah. Eh sama kaler kuning. Ha gitewww. haha

So bila kitorang dah tawu dia kaler purple aku pun dah cakap dgn Encik Boyfriend aku nak gambar. Ceh ceh nak jugekk.


Tadaaa. Encik boyfriend punya tu kaler purple gelap. Mula-mula aku ingat blueblack. So dalam gambar mcm tak purple sgt lah. Ha lepas tuh gambar aku tuh mcm gemuk kan. Alaa mmg gemuk pun then aku mmg tak suka pun pakai baju neh sebab dia bosar sikit. Tapi dah mmg turn baju ni so aku pakai jelah. hehe

Woott woott tak pernah lagi neh nak tayang-tayang muka Encik Boyfriend dekat blog. Alaa malas nak duk heboh-heboh kang tak kahwin buek malu yoo. Dah nak buat kerja. Tu je yg nak cakap. Hehe.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: