Kerana kau kami semua huru-hara. Yeahh esok final kah?


Hai hai.

Wahh uall I tell u people, bilik aku ni dah mcm orang nak final esok. Aisehhhh yg study QMT lain yg study FAR lain yg buat coding untuk AIS150 lagi lah huru-hara. Well since bilik aku ni ada 16 orang penghuni so, keadaannya menjadi sangat huru-hara bila masing-masing ada quiz esok and utk course aku esok kena submit coding utk ASI150. Demm doe. Boleh shot kepala otak kau buat benda ni. Yeayy tak susah tapi jadi gila bila dua projek kau dah siap then TUP hilanggggg tak dapek den nak nolong aiiii -.-

Mmg sebab coding ni kecoh lah bilik nih. Sebab semua kena siapkan malam ni jugak. Then yg tak faham lah apa lah. Ada tu budak kolej lain siap call roomate aku tanya gedebak gedebuk mcm mana nak buat coding bla bla bla. Kesian kan. Haaa tu kes coursemate aku.

Kes aku pulak. Elok dah siap dah coding aku lawa cun melecun. Siapkan kat library semalam dgn Idora Meen and lain-lain. Semangat taw! Then balik bilik petang tuh mcm nak edit-edit lah sikit kan. Bila dah siap dah save. Then tak tahu mana silap, tahu tahu je dua-dua project file aku HILANG. Demmm! Huaaaa ten-si-on maknak!

Then malam semalam jugak aku siapkan. Cehh semangat maknak! Sampai pukul 3 pagi taw taw. Sampai lebam lebam mata I sebab tidur lambat tau. Tapi bila check balik siang tadi tahu tahu aku punya salah sebab single code takde lah apa lah. Demm kena buat balik. Ten-si-on maknak!


First project. haa ni kalau klik poetries tu nty keluar lah quotes yg sentapmaknak punya tacing lah ayat kan. Cehhh.


Ni second project. Yang ni kalau klik contact person bla bla nty dia keluar lah information kat kotak kaler biru pekat tu. Cehh.


Haaa ni coding dia.


Act, benda ni mcm seronok lah sebab kita buat label commandbutton bagai ni kan. Kalau dah tahu mcm mana nak buat code dia baru lah seronok. Tapi lagi seronok kalau dah siap kerja coding ni then hilang filenya. Yeayyy seronok kan? -.-

Kerja dah siap so, lets partayyyyy! Movie time bebeh.

BYE.


THANKS FOR READING

0 karut mengarut: