Rasa berat hati nak tinggalkan tapi terpaksa jugak.


Hai semua! Kita bersiaran secara langsung di Kolej Tun Merah UiTM Melaka. Huaa mcm taK sanggup nak type yg aku sekrang ada kat Lendu. Demm! Mmg lah tadi kat rumah mcm nak buat-buat pengsan je biar tak payah balik. Mmg berat hati mcm angkut batu-bata je. Mmg tak nak balik Lendu. Serius wa tak nak balik.

Tapi apa boleh buat sekarang aku dah pun kat kolej. Dapat bilik sama katil sama almari sama roomies sama semua sama. Yang penting aircond totap adoo! Mmg ah tak kasi aku kurus mcm ni. Roomies aku semua pun mcm terkezut je tengok aku yg semakin mengembang neh. Mmg ah kejam. Ada tu siap lah tak kenal. Padahal aku dah melambai-lambai mcm jumpa artis dahh -.-

Tadi nak BYE BYE mama ayah and adik-adik aku pun mcm nak pergi obersea je. Berat hati sgt sebab dah syok lah kan duduk rumah tak buat apa. Mama pun dah siap pesan jangan main-main, jgn facebook je, jangan berblogging je. Ehemm, tersentap you. Janji ma tak nak main-main lagi.



Dah la sepatutnya esok aku ada kelas malam je.
Aku dah plan dah nak tidur lambat kan. Esok boleh bangun lambat. Sekali kwn aku text ckp psl esok ada kelas pagi petang dan malam. Demmmm! Mmg ah kan. Kasi ah aku chance takde kelas pagi hari Isnin. Bengang betul.

Okay nak tidur dah sebab mmg mengantuk. Esok boleh bangun awal pagi. Cehh awal pagi konon! Eh esok masuk kelas nak pakai spec besar besar tebal tebal biar nampak nerd gila tahap gaban. Mampu ke? Hummm

BYE.


THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Ohh btw cantik blog!
and Happy New Year!

Psst : Atuk Dan Nenek 90 Tahun Main Piano Sweet Rock Sungguh!