Rindunya dekat Justin Bibir Malaysia.

Hello everybody.

Harini tak nak update ckp pasal hari kedua ketiga persekolahan ke apa eh. Cukup2 lah tu satu je hari pertama je. Harini bangun awal and then kelas start pukul 12.30. Tak macam boring plak aku duduk dalam bilik ni kan. Aku lagi suka kelas 8 pagi mcm tu sb otak pun sogar bugar kan. Ni tengahari? Hurr -.-

Tadi tengok-tengok lah gambar kt folder lappy aku nih. Bila bukak satu folder ni mcm rindunya kat Justin Bibir nih. Huaaa. Dia dah balik rumah dah. Dah start sekolah pun. Tengok gambar dia rasa mcm nak baham je lappy ni sebab Justin takde depan mata. Cehh Justin kan. Iwan jelahh.

Banyak sangat gambar dia dlm folder aku. Rindu lah kat dia. Kalau dia ada mesti best kan dapat buli-buli dia, dapat sakat dia dapat sakitkah hati dia. Mmg best lah. Lagi best dapat sakitkan hati dia sampai dia melalak. Huahuahua. Babysitter kejam kah aku? hihi

Act panggil Justin Bibir sebab dia comel mcm Justin jugak tp Iwan lagi comel lah and aku mmg tak suka pun dgn Justin Bieber yg suara mcm peremfuan tuh. Then adik aku Daus tuh suka buat rambut Iwan mcm Justin Bieber. Mmg mcm Justin lah cuma tukar jadi Justin Bibir Malaysia. Ewahhhh! hehe


Kegemaran. Mmg muka comel mcm mintak penampo je. haha


Gambar ni aku snap atas kehendak dia okay. Dia cakap nak duk kat kerusi tu biar nampak mcm bigbos. Masalah nye kat sini BIG ke dia tu? haha


Justin Bbibir nih mmg suka buat muka comel kalau aku snap-snap gambar dia


Akk rindu Iwan. Nanti cuti sekolah datang rumah akk lagi ye tehee.


Eh cop cop. Nak masuk jugak sorang lagi nih. Rindu lah kat adik aku sorang nih sebab dia pergi PLKN. Berkhidmat untuk negara katanye. Alaa kesian dia ye. Takpe, wirawati kena berkorban untuk negara. hahah.

11.30 dah! Nak siap2 pergi kelas.

BYE.





THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

Bie Cimbelang :D said...

comelnye Justin Bibir.. hehe.. blaja elok2. akak da nk fly bulan dpn. kalau rajin singgah la blog :)