Selamat Hari Jadi utk diri sendiri.


Hai peeps.

Yeahh aku tahu nak masuk bulan 2 pun. Aku mmg lambat nak update pasal hari jadi sendiri. Mmg lambat. Mmg patut lambat sebab tiada yg menarik pun tentang hari jadiku. Pehh ayat. Sentapmaknak!

Since aku dah pun menjadi ahli remaja berumur 19 tahun maka dengan itu aku telah memasang beberapa hajat. Wahh apa kau ingat ada orang nak belikan kau kek dgn 19 batang lilin lepas tuh dia suruh kau tutup mata and wish apa hajat kau then tiup lilin tu? Mmg takde!

Disebabkan takde sape pun nak belikan aku kek dgn 19 batang lilin so aku buat-buat mcm ada jelah. Yeahh mmg tiada menarik dgn 30 Januari 2011 tu. Takde langsung best moment utk 30 Januari 2011. Kalau lah kat rumah, lama dah aku roger kawan aku suruh jumpa lepas tuh celebrate birthday aku. Ada jugak lah moment dimana kwn aku belikan kek dgn 19 batang lilin. haha tak sudah lah kau dgn 19 batang lilin. Hampehh. Dah, aku tak kisah apa yg jadi dgn 30 Januari 2011. Yg penting ada yg ingat birthday aku. Itu dah cukup. End


Aku nak jadi yg lebih baik.
Selamat hari lahir yg ke-19 Shafiqah Sharmeen.

BYE.



THANKS FOR READING

3 karut mengarut:

athirahMedan said...

Happy Birthday lagi SHAFFFFFFF :D

lielly yana said...

alahhaaaaii..ayat tacink la... hehehe.......

SHAFIQAH SHARMEEN said...

tira : mekaseh lah kannnnn. aha

yana: tak lah tacing ponn.