Tiga budak gila kamera. HEHE


Hai Morning semua.
Kita bersiaran secara langsung di McD ye. Wahh rajin kau bangun pagi2 semata nak breakfast kat McD. Rajin rajin? Mmg tak kan. Haa ni bukan soal nak cerita pasal McD ke overnite ke apa. Jom layan gambar tiga budak gila kamera. Mereka ni mmg tak boleh bersatu. Kalau ada bertiga then ada gambargrapher ada hp sejibik jadi lah kan.


Gambar pembuka bicara. Pagi-pagi lagi dah dapat baju for birthday girl. Comel belaka.


Before masuk kelas konon nk refresh balik pasal ECO. KONON kann. Alaa ni gambar sajee je ni ' Hajar kau tlg amik gambar aku. Konon tgh belajar nih. Cehh -.-'


Aksi dah bermula. Jeng jeng jeng..


Meet Hajar a.k.a gambargrapher.


Bersatu bergabung. Wachaaaa!

Well, bila luar kelas dah bersatu bergabung. Then masuk kelas tunggu lect tak masuk-masuk. Apo lagi. Mula lah aksi-aksi menjengkelkan. Miahaha.


Shumel sangat. Auww mmg kegemaran betul.


Hasil gabungan tiga budak gila kamera. Hehehe


Meen umpama ibu kpd kami. Mak, I love you lah.


Senyum, tak perlu kata apa-apa :D


Mmg betul lah budak tiga orang ni. Haihhh. hehe


Kann, dah tgk kan. Aku dah cakap dah. Mmg tak jadi apa dah kalau dah jumpa kamera. Lect pulak saje masuk lambat bagi chance kitorang snap sana snap sini. Tu tak tambah aksi wondergirls yg aku buat lepas main snap-snap. I want nobody nobody but YOU! (sambil buat aksi wondergirls). Mmg lah comel gila. HAHAHAR.


Lastly from us, I love you. I love Feng Fung Fang. NGEEEE XD


THANKS FOR READING

0 karut mengarut: