Aku ialah aku. Hipokrit itu bukan aku.

Hai, selamat siang rakan taulan sekalian alam. hehe

Aku ialah aku. Aku bukan kau bukan kau dan bukan KAU. Kau nak cakap apa pun pasal aku , apadehal. Ada aku kesah. Kau mmg suka jaga tepi kain aku kan. Suka nak tengok kain apa aku pakai, kaler apa kain aku. Masalahnya aku tak suka pakai kain. Tapi kalau kau nk jaga jugak tepi kain aku, silakannn.

Gambar masa lepak Pantai Klebang haritu byk gambar candid. Mcm2 gaya. Ohh sorry derr, tak main lah candid yg tipu punya 'Weh kau amek gambar aku. Konon-konon candid'. Ciss tak der. Ni betul betul diluar tabi'i. Oh tak, betul-betul taktau gambar aku diambil. Wahh mcm artis lalala :)

Aku suka gambar candid. Sb gambar candid ni tak tipu. Kau tergelak sampai terkeluar anak tekak pon mmg takde cover. Ada aku kesah. Sentapmaknak!
Tapi gambar candid mmg selalunya tak lawa. Bukan tak lawa je, tak senonoh pon ada. Apa aku kesah. Aku mmg tak lawa. Ada aku kesah lalala ?

Phorographer credit to Nana.

Gambar candid ni mmg la tak boleh nak cover betul saiz bdn aku. Apa aku kesah. Aku mmg gemuk.

Gambar 1 :
Sdg asyik membetulkan baju sambil memandang org sekeliling. Tak pandai cover betul. Tgh2 laut nak betulkan baju. Tak sopan betul. Aishh apa ni!
Gambar 2 :
Jalan jalan tepi laut sambil mkn kacang. Apadehal aku mmg mcm ni. Aku mmg suka makan. Kau apa kesah. Err muka tak boleh blaaa.
Gambar 3 :
Err taktau apa motif gambar. Gambar diluar jangkaan. eh?


Aku mmg tak senonoh. Aku mmg gila. Aku mmg tak sopan. Kau apadehal? Apa kau kesah? Ini laa aku. Tak perlu hipokrit. Just be yourself derr. Ni diri aku. Kau sibuk aku tak sopan ke apa ke kau kesah apa.


Astaga. Sape ni sape ni? Agak memalukan. Tapi ini laa aku. Kau sibuk apehal?


Lalala aku tak kesah kau nak ckp apa pasal aku. Yg penting aku happy dgn life aku. Kau tak perlu kot nak jaga tepi kain aku. AKu tak pakai kain. Aku tak pakai skirt. Aku pakai jeans. Kau apa kesah?



It is necessary to get to know me before you can judge me. Something very powerful can be inside myself.


Be nice to everyone and don't judge people when you see them at the first time.

* Sorry for the grammatical error. Yelah, aku tak pandai mcm KAU!
BYE.



THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

athirahMedan said...

kau tak kisah tapi aku suka tengok kau sebab kau ialah kau. AKU BUKAN LES. haha

SHAFIQAH SHARMEEN said...

HAHAHA, ye kau bukan LES. aku pun bukan LES! ahaha