Aku kembali pulih. Aku mesti kuat.

Hai kawan,

Yeah aku sudah pulih. Pulih sepenuhnya. Ahh entry lepas mungkin aku yg terlalu emosi dgn perasaan sendiri. AKu emosi dan aku tak dapat kawal perasaan aku. Aku takde tempat nak luahkan dan aku rasa belog ialah jalan terbaik. And kawan-kawan bg respon positif pd aku. Yeah kawan-kawan aku. Thanks friends.

Aku terharu sgt dgn korang yg prihatin dgn aku. Thanks for those yg IM aku, inbox aku, messages aku, call aku. Aku terharu dengan korang. Thanks for Feng sebab sibuk sangat nak tau kenapa dengan aku. Sorry tak story pun kat awak apa yg jadi pd saya. Sorry Feng. Atleast awak tau keadaan semasa gf awak yg mengada ni.

And a big million thanks untuk Fatin my dear lovey dovey friend. Entry kau betul-betul buat aku nak menangis lagi. Tapi aku kuat. Ye aku kena kuat. Walau apa pun yg jadi aku kena kuat. Aku tak boleh lemah. Aku kena kawal emosi aku. Jangan biarkan hal kecik ni pengaruh otak aku. Ye, aku kena KUAT!


Thanks again Fatin. Thanks a lot. Takde perkataan yg boleh aku guna utk aku describe apa yg aku rasa sekarang. :')

Entry yg sangat ringkas tapi penuh makna. I love you friend.


Thanks pada mereka. Thanks Apple, Toko, Farah and Esyraf.

Thanks kawan. Thanks sgt untuk Farah Diana. Aku tak kenal kau Farah but kau betul-betul buat aku nak menangis tadi. Apa yg kau ckp tu mmg betul and sikit sikit kau buat emosi kembali stabil.

Now, aku dah pulih. Aku dah normal. Aku dah jadi Shaff yg real. Shaff yg happy go lucky. Yeahh aku kena kuat.

Thanks kawan. Thanks Meen yg risaukan aku. Thanks untuk semua lah! Yeahh aku ada kawan. KAWAN :)

*Wish me luck for common test FAR (financial accounting) tommorow.

BYE.


THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

MéuzAngelo™ XXIII said...

beruntung ade ramai kawan.. kebanyakannye prihatin pasal kita..

join bloglist aku

FATIN TAHA said...

HAHAHA. terima kasih lah promote belog kitew. auwww! :P