Feng Feng Feng. Asyik Feng jelah. Aku dah naik bosan!


Hello peeps.

Yeayyy jgn nak kontlobesi sgt lah tajuk tu kan. Bosan segala bagai kan.
Act, sekarang aku rasa mcm banyak kali je update entry pasal Feng. Hee tak bosan ke? Feng suka lah. Tapi korang mesti cakap mcm aku sorang je ada boyfriend. Hee suka hati aku lah. Sentapmaknak!


Harhar, aku tahu aku tak sebagus korang yg pakai photoshop bagai. Tapi ini jelah bakat yg aku ada. Suka hati aku lah. Sentapmaknak!


BYE.

THANKS FOR READING

4 karut mengarut:

lielly yana said...

sentap aku nyah..!
nenok kau edit cantik agt..!

SHAFIQAH SHARMEEN said...

ahahaha yana yana.
sentapmaknak!

نورول فريده said...

suka gambar kau nyahh <3

SHAFIQAH SHARMEEN said...

I pun suka jugak nyahhh. auwww <3