Jaguh netball kan. Harus lah menang. Wahhh!

Hai.

Semalam I main netball utk part 2. Lai lai, sape cakap aku tak reti main netball. Elok sikit lah. Entry ni sambungan utk entry I LOVE DAIS. Dat day, lawan futsal tapi semalam netball utk perempuan dan lelaki takraw. Ahh pasal takraw takpayah cerita sb aku tak amik port.


Lai lai tengok kaki lah wehh. Ni kaki jaguh netball weh. Jangan pandang aku takde mata eh. Elok sikit. HIHI.


Position centre okay. Kau ada? Lai lai sini tengok org lah. Halamak, terpilik utk SAFA kot. Woott woott jaguh netball kan. Hahaa

Tak tak, actually yg pgg position centre tu Nana (depan sekali sebelah kiri). Okay foinee aku tak pandai main netball. Dgr diorang bincang WD GS apa ke jadah nya ntah semua tu mau ternganga mulut aku. Taktau siod. Kesiann -.-


Sesi warm up. Bosan gila aku time ni. Roomate semua join, aku je tak. Classmate si Dora dgn Meen tak sampai-sampai lagi. Mati kutu lah aku kat situ sensorang. Time ni aku bajet coach suruh diaorang warm up segala. Haipp coach okay!


Idora & Meen dah datang. Tanduk sudah keluar.
Idora kalau amik gambar tak pernah mengecewakan. Yeahh dis is my feveret picture. Mau tak feveret kalau dah jadi profile pic mukabuku. Wengggg :)


Apa yg tak boleh kan. Semua pon boleh. Lek je duk baring bersantai kat court ni haa. Apedehal, kita kita je kann. ahaha


Love like this mucho mucho :)


Comelnye. Kesian org sebelah tu. Org lain yg main netball kaki dia yg luka teruk. Eww, takut aku tengok. Mau tak emosi, terkopek kuku kaki dia doe. Mcm mana ntah boleh terjatuh. Nak kata main netball tak jugekkk!

Dah dah, nak siap pergi kelas qmt. Tunggu-tunggu jugak mane tau dapat msg cakap kelas QMT batal ke kan. Takde pulak. So kena pergi lah.

BYE.

THANKS FOR READING

4 karut mengarut:

Anys Amyra said...

gambar atas sekali tu aku tau mana satu kaki myn sebab aku tengok jari huahuahuahua!

SHAFIQAH SHARMEEN said...

hahaha kejam! jari aku tak pengko lagi okayyyyy!

Idora Syahira said...

der, CENTER LAH ! ahahahahahahahah :D

SHAFIQAH SHARMEEN said...

Typo excuse me! ahahahhaa