Jerawat batu vs Nasi beriani.

Hey!

Kasi aku gelak jap. Hahaha apesal siod tajuk mintak penampo. Takde kaitan langsung!
Okay okay, aku ni act tengah siapkan assignment programming ni. Aduhh lepas tu terbukak plak new post. Adoii mcm mane ni Shaff. Bila nak siap. Dah laa buat coding asyik error je. Boleh pulak update entry segala. Okay jap je ni. Janji kejap je. Nyiahaha.

Tadi lepas mandi aku duk belek-belek stone pimple (jerawatbatu) aku ni. Err sakit tau. Sob sob! Lepas tu webbie sana sini tunjuk sikit jerawat batu. Eww korang tengok esok muka korang pulak ada. Aiyokk aku taktau.

Kau nampak? Pehh jauh sebatu pun nampak tau!

Tadaaa, takde dah jerawat yeayyyy -.-

Okay, gambar takde motif.

Err, aku perasan mcm style je pakai shawl ni mcm ni. Style doe. Boleh bawak g class. Hot gitu! Haha. Okay kau tak hot Shaff. Uhh -.-

Ohh pasal nasi beriani ye. Aku tak makan apa-apa dr pagi tadi. Bila semua org dah tidur, aku pergi dapur selongkar makanan. Eh jumpa nasi goreng yaww. Aku panaskan dan aku makan. Wehh dah habis makan baru aku perasan nasi tu bukan nasi goreng.
Tapi nasi beriani -__________-
Patut laa rasa tak macam nasi goreng.

Dah, nak siapkan kerja.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: