Kau ingat kau cantik sgt? Poorrahhhhh!

Hello yaww man.

Yeahh semalam rasa badan mcm tak sihat sgt sampai lah pg tadi. Alaa biasa lah org kalau dah balik rumah lepas tu kena balik U balik mmg mcm2 lah sakit datang. Sakit kepala lah nak muntah lah nak pengsan lah senggugut lah. Poorahhh alasan semua tu!

Nak nak lagi pagi tadi. Mak aiii punya lah sakit kepala aku nak bangun pagi. Ikutkan hati nak MC je mintak cuti sakit. Haa kau ingat UiTM ni bafak kau punya. Ingat kan lagi minggu ni banyak assignment and test maka aku gagahkan diri! Boleh je bangun act. Sakit kepala tu alasan je. Poorrrahh!

Cerita dah lari topik. -.-
Eh kau! Ingat lawa sangat ke haa? Alaa nak buat muncung2 gitu. Kau ingat santek sangat ke? Eww. Okay relax.
(Breath in breath out)

Relax derr, wa takde nak kondem kondem org kat blog ni. Takde aku nak copy paste gambar kau letak kat blog aku ni lepas tu nak mengutuk kau cakap kau tak lawa ke apa. Dah laa tak lawa lagi nak letak dlm blog aku. Mmg tak ahh. Miahaha kejam.

Aku tak kejam sangat nak cakap kau tak lawa kat blog aku ni. Paling kejam pon aku face to face dgn kau lepas tu aku jerit kat telinga kau 'KAU INGAT KAU LAWA? poorahhhhhhhh!'. Tu je. Tak de laa kejam sangat kan.
Haihhh tapi aku takde lah berani sgt nak buat mcm tu. Huh keling!

Eww tak lawa!

Kau ingat santek buat muka annoying mcm tu? Hurrr.

Adik aku cakap mcm ikan buntal. Yeke?

Yelah, mcm ikan buntal. Dah, menyampah lah aku mcm ni!

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: