Kau pikir kau punya jelous jelahhhhh?!!!

Hai!

Hurrr aku tgh marah ni. Kau jgn lah nak tegur tegur aku. Geram betul lah bila bergaduh sebab si boyfie jelous. Eh, kau pikir jelous kau je. Jelous aku tak pikir pulak. Sepak nak? Pelempang ke? Angin betul satu badan aku. Haihh kan dah emosi entry aku ni.


xxxxxxxxxxxxxxxxxx


Ececeh marahnya lahai. Tak, tadi tu tipu je. Eww eww apa ni nak marah. Yg sana marah jelous takkan yg sini pun nak marah jelous jugak kot. Aii tak kuasa lah mak. Kalau dua-dua dok marah sana marah sini mcm mana masalah nak settle? Dah laaa aku punca masalahnye. Takkan aku pulak nak marah. Aku dah laa tak pandai nak marah-marah ni. EH?



Haa, fb aku mmg aku simpan IM org kesukaan aku. I mean org yg kalau aku online muka muka dia lah aku nak kacau. And and org yg aku suka stalk. Ehemmm.
Si Feng ni tangan gatal onlinekan fesbuk aku. Alaa wa buat lek je. Wa tak buat salah. Tapi tapi dia mmg jelous betul dengan manusia manusia yg namanye telah di highlight tu. Tettt, lelaki kalau dah jelous..... Haa sentapmaknak!

Kalau dia buat hal nak marah ke jelous segala dgn aku, aku sbg perempuan yg tak pandai nak marah ni (haha poyo habis takreti marah) kena lah bertolak-ansur. Aii aku tau aku baik jgn puji2 lah. Malu lah mak. Kalau lelaki ni jelous dgn kita, tandanya dia sayang kita ececeh menyampah betul. Apa boleh buat dapat boyfie mcm ni tapi takpe I sayang dia. Hehe.

Solution utk masalah mcm ni, kalau Encik Boyfie nak marah marah kau. Takpun tiba-tiba dia moody semacam kalah kita yg datang bulan ni tandanye ada lah tu celah ntah mana-mana yg dia jelous. And and, korang jangan pulak lah nak angin sama. Buat relax je. Kalau sama-sama nak marah mmg bergaduh jelah nanti. Mmg tak jadi apa lah. Mcm aku. buat relax je. Cehh padahal dlm hati dah terbako je. Nasib lah aku ni penyabar. Haha

Okay, dah tu je nak cakap. Mintak maap Feng.

BYE.


THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Anys Amyra said...

terharu ada nama aku kat IM.


*tak kait dgn cerita ni hahaha!

SHAFIQAH SHARMEEN said...

ahahaha nama kau yg paling lama kt IM aku. sila terharu sekarangggg!