Nikmatnya tidur lepas kelas.

Hai peeps.

Baru-baru naik cuti ni mmg semua nya pemalas belaka. Nak nak lagi aku. First class je dah mengantuk tahap jimbam. Bobo betul mmg lah tak boleh nak cover langsung mengantuk tu. Duduk depan sekali. Menguap mmg nak kasi sampai lect dengar. Adoii, menguap kalau sekali dua takpe. Ni berfuloh-fuloh kali. Nampak tak betapa mengantuknya aku. Huaaa.

Dah laa mengantuk. Blurr lembap sgt pulak tuh. Bukan blur sikit, blur banyak. Lect tny soalan senang pun tak boleh jawab. Mmg patut pon tak boleh jawab sb masa lect duk sibuk explain aku sibuk duk cover cover sedap tidur kroohh krooohh. nyiahaha. Sekali kena soal, hambek kau duk terkeseng-keseng tny kat Meen.

Habis je kelas mmg takde tujuan lain dah. Bilik je tujuan utama. Untung lah roomate aku kelas asyik cancel je. Boleh sambung tidur tak hengat dunia. Aku sampai bilik salin baju gedebak gedebuk mmg takde nak tegur bergurau-senda ke dgn roomate mmg terus baring terus lelap terus tidur krooohhhhhhhh!

Tidur dr kul 11 sampai 2.30. Pehh sedap tidur tak payah cakap mcm mane nikmatnye. Mcm taknak bangun tapi mengenangkan kelas petang kan, bangun lah jugak kan. Ahh, sekarang aku nak off nak g kelas. Jap lagi kelas kat lab boleh lah online. Haha

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: