Semua masalah boleh settle.

Oh sentapmaknak!

Jangan nak cepat give up lah bila ada susah sikit. Jangan nak melatah lah bila susah. Jangan nak merungut ke apa. Jangan jangan. Kita manusia, biasa lah susah ke apa ke. Tak semua orang boleh senang je all da time. Lumrah hidup lah ada masa kau senang ada masa kau susah.

Semua masalah boleh settle. Kau ada problem, just be cool. Jangan nak tension-tensionkan diri. Buat relax je. Masalah boleh settle kalau kau pandai cari jalan mcm mana nak settlekan. Kalau kau duk merungut je mmg lah tak settle masalah. Ye tak?

Dah, itu je nak cakap. Menangis ni buat mata pedih. Buat aku mengantuk pun ye jugak.


BYE.



THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Zue Cancer said...

alolo...comeynyer kamu..sy follow kamu..jumpe kamu mase nak makn nasi lauk tempoyak hehhe

SHAFIQAH SHARMEEN said...

heheh mekaseh. eh, sy tak makan tempoyak ewww :)