Kalau dah gedik tu, mmg gedik lah!

Hey.

Long time no see ya. Yeahhh I know. Well, aku kalau rajin update maka hari-hari lah aku update tapi kalau tang malas tu dah datang, 'new post' tu sebelah mata pon aku tak pandang. Sorry belog. Last week sangat busy and sangat sangat uhh taktau nak cakap mcm mana.

After 46 days, Mr Feng bising nak jumpa nak jumpa menggedik nak jumpa. Nak balik jugak dari Perak ke Melaka. Mmg gedik mamat tu. Tapi takpe, sb saya baik hati maka saya turutkan katanya.

Semalam bila nak balik, mmg menggedik si Feng taknak beli tiket kat Melaka Sentral. Katanya tak puas jumpa. Yeayy jalan jauh-jauh jumpa kejap pon, mana tak gedik mamat ni ye tak? Maka, aku buat keputusan beli kat Alor Gajah je. Haa beli tiket jam 10. Tiket ada jam 10 tapi dia beli tiket jam 2.30 petang. Gedik tak gedik tak?

Yeayy saya teman dia kat kfc Alor Gajah sampai jam 2.30. Ahh saya tau saya budak baik sb ikutkan je cakap dia. Takpe Feng, you tipu I cakap takde bus awal eh. Padahal saje beli tiket lambat. Feng mmg gedik. Heee tapi takpe saya suka :)


You are the best thing that's ever been mine!

Dear Feng,
you ada sebulan something je kat matrix tu. Belajar rajin, be a good boy, jangan main-main lagi okay. Make me proud of you Feng.
I love you :)

Dats all for today.
BYE.

THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Anys Amyra said...

feng yg gedik nak jumpa tp apsal muka ko yg excited benau jumpa dia?haha.

SHAFIQAH SHARMEEN said...

hahaha muka aku mmg mcm tu. takboleh nak buat apa dahhhh.