Kena tembak dr belakang, syukur lah hidup lagi.

Hey yoo hey yoo.

Ni episod sambungan entry lepas. Entry lepas punya cerita pasal overnight, kali ni punya cerita pasal paintball. Uhh tak penah penah nak main paintball segala ni tetibe je main sampai demam tak bangun aku . Haihh hari ni dah hari Khamis dah tapi baru nak cerita pasal hari Ahad haritu. Mmg lah lambat tapi takpe sebab masing-masing dah tanya bila nak update pasal paintball, bila bila. Demand lebih budak budak ni. Naknak si Baihaqi Khan, Hishh I hate you! HAHA

Sabtu malam tu dah lah balik uitm lambat tidur pun lambat dgn badan penatnya. Ahad pagi dah bangun. Pukul 8 dah kena ada pulak tu. Penat overnight tak hilang lagi dah kena main paintball. Layankan aje lagipun plus plus semangat berkobar-kobar nak main kan. Yelah first time main, mau nya tak berkobar-kobar. Sekarang dah main dah kena tembak sumpah aku taknak main lagi kecuali Alin dgn Bella yg kononnya nak jadikan paintball sbg hobi diorang eleh!

Introduce my team from left Hanis, Nurul, Bella, Shaff and Alin. Ohh btw team aku ada lagi sorang tapi dia jejaka bajet hot and spicy.

Dia dgn baju pink dia ingat dia hot sangat lah. Cehh!

Team aku masa tengah game. Yuhuu smart lah ,mak suka nyah dengan baju celoreng yg tak berapa nk tebal kalau tak pakai pon takpe sebab kalau pakai kena tembak kesannya mak aii sumpah sakit kak oii. Huh, tarik nafas. Yang hero sorang tu tak payah nak bajet sangat lah dengan pose kau, kau ingat hensem? Main tak sampai 5 minit dah mati. Kau mmg sasaran utama lah Bhai. I hate you (lagi lagi lagi). Hanis yg depan Bai tu nampak kecik molek je. Alololo, sumelnyewwwww.

Mai sini mai sini tengok abg hensem ni ha. Hensem sgt lah. Ni dia Fuad a.k.a top shooter a.k.a org yg shoot aku dr belakang, betul betul dari belakang. Mekaseh ye Fuad shoot aku dr belakang. Mmg tak sakit kena shoot dari belakang tu. Tak sakit sgt. Ada lah sampai demam tak boleh bangun aku dibuatnya. Sentapmaknak!

Fuh fuh, brader 2 orang kat atas ni jgn memain nyah. Kau tengok tu berasap ohh dia shoot. Haihh braders ni lah yg conduct game kitorang ni. Ohhh hebat ni weh. Lintang-pukang budak budak laki dibuatnya fight dgn diorang.


Lelaki berseluar jeans biru muda tu team dgn brader yg tak pakai celoreng tu. Hai laaa 6 lawan 3 doe, lintang pukang 6 orang ni haaa. Seram tgk dia shoot budak budak ni.


Dari kiri Nikita dan Bhai. I hate you Bhai! Haha

Group yg menjayakan game paintball. Yeahh lepas ni koko kita A lerr. Yuhuu yuhuu.

Event Management members

Coming soon InsyaAllah ;)

BYE.


THANKS FOR READING

0 karut mengarut: