Unintended

Hei.

Listen to this song. Unintended by Muse.
Aku suka gila dgn music dia. Slow and steady. Bapak ah mmg layan doe. Tp aku tak berapa nak faham sgt lah dgn lirik dia. Masih terpinga-pinga lagi. Tapi first timeaku dgr lagu niaku mcm err err ni lagu melayu ke english ni.

Act sekarang aku tgh guna lappy kakak aku. Maklum lah lappy kita hantar workshop kasi renovate sikit. Tu yg kita dok layankan lagu dia dlm lappy dia ni haa. Ntah hape hape je lagu. Sekali t'dengar lagu ni semalam ha hambek kau terus search lyric dia. Suka suka suka suka sgt dengan music dia. Rasa mcm err err aku tak dapat nak tafsirkan apa yg aku rasa sekarang. Yeahh masa aku buat entry ni aku dah ulang lagu ni lebih 10 kali. Biar dengar sampai bernanah telinga.

BYE.

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

lolitasinta said...

muse aq pn lynnn gk !
weee