Ingat senang nak dapat Mr.Perfect? Tak dapat!

Hey yo.

I like it I like it I like it! Dah mcm intro lagu Rihanna yg baru ni. Sekarang study week weh. Kau tau final next week je. Cepat je. Betul org cakap pejam celik pejam celik tau tau nak masuk dah semester tiga. Mak aihhh. T_T

Harini Melaka cuti, wahh untung lah dapat balik rumah awal satu hari. Boleh lah balik Lendu cepat sikit. Duduk rumah lama-lama nanti bukannya study pon. Tau buka mukabuku je mmg tak jadi apa lah kan. Aku nk jawab apa dlm paper time final nanti. Mmg nahas. So, Ahad ni balik lah Lendu balik walaupun mmg mcm taknak je kan tapi apakan daya aku terpaksa lah sb nk Mr.DL. Kau ingat senang nak dapat Mr sorang ni. Tak dapat Mr.Perfect a.k.a empat rata, dapat Mr.DL pon aku sujud syukur! Tak study tak dapat lah. Menyesal nanti. Erghh!

Dah banyak sgt membebel. Meh meh sekarang ni last class semua nak buat tradisi ambil gambar dgn lecturer. Lecturer aku muda-muda tau. Pandai-pandai lah detect mana satu student mana satu lecturer ngeh ngeh ngeh.


Mana satu lecturer? Yg baju hijau bawak beg coklat tu dah tentu lah bukan. Yg baju biru lagi lah bukan sb mmg takde muka lecturer pon. Haha. Baju pink tu lecturer QMT aku. Naaaa, lecturer paling rock oh. Mau tak rock, org Muar tu. Miss, kita gang ah! Gimme ten! Yeayy :)

Ni pon satu masalah jugak. Taktau dah mana satu lecturer. Haihh. Yg paling kiri bertudung labuh ialah lecturer AIS aku. Best ohh. Dia ngajo kau nak berapa contoh? 10 pon dia boleh bagi sampai kau paham. Haa untung! Haha

Okay fine, mmg aku kesian duk belakang nmpk tangan je. Masing-masing gila kuasa nak masuk gambar -.-' Satu-satunya lect lelaki class DAIS 2B. Sir Zakimi ajar economy best ohh. Dah lah best, baik pulak tu lepas tu mmg kelas dia jelah yg boleh balik awal. Untung!

Hee menci doe mamat ni semua bukan lah nak bagi aku space sikit. Ni pon kes gila kuasa nak masuk dlm gambar. Kesian Shaff kan. Sobsss :'(

Yg bertudung merah ialah lecturer BEL kitorang. Woohoo feveret lect ni weh. Sporting gila ohh. I like Miss Fazu. Miss, peh-lis lah ajar class kitorang lagi next sem. Dgn Miss je sy boleh speaking ikut sedap mulut. Hehehe

Siap keluar kelas pergi dataran keris semata nak ambil gambar satu kelas. Eh cop, idea ambil kelas kat dataran ni idea lect aku okay. Nampak tak? nampak tak betapa coolnya lect aku. Lagi cool dia tny sape ada bawak DSLR. Hahaha

Okay, ni dikira gambar sampingan lah. Hehehe

Sarang hae by DAIS 2B. Ahh mesti ah love aku yg paling lawa sekali. Hahaha sharp tu weh. Untung lah kau berdiri kat belakang tu, panas!

BYE.

THANKS FOR READING

3 karut mengarut:

Aisya J said...

Hahaha Ajuaaaaann :O HAHA :)
Sangat best kamu punya study environment! My classmate dkt matriks sume diam je -_-" I dgn sorg budak je selalu bising -__-"

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Aisya J : oh yeke. well semua nye nk focus on their study. so semuanya diam jelah. hahaha.

Farhana Jafri said...

hahaha lawak tgk pic shaff kat blkg tu.. brusaha nk msuk tp apekan dye~~~ kekeke good luck tuk final t okay! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)