Kecewa lagi.

Hidup ni bukan selalunya indah. Hidup ni bukan selalunya kita senang. Dalam hidup ni bukan semua hati dan perasaan org tu kita boleh jaga dgn baik. Bukan semua org takkan kecewa dgn kita. Bukannya kita ni takkan kecewa langsung. Ya Allah,aku kecewa sekarang ni. Seriously. Sgt kecewa. Bukan cuma aku tapi mak aku,akak aku,adik aku n paling penting sekali adik perempuan aku. Bila org penting dlm hidup kita ni kecewa dgn kita, rasanya sgt teruk. Sgt down. Fine,aku dah hilangkan laptop adik aku. Yes, bukan salah aku. Mungkin dr kelalaian aku jugak tp bukan ni yg aku mintak. Tp kenapa aku? Kenapa mesti masa aku bwk laptop adik aku kt uitm ni masa ni jugak kena curi? Kenapa?

Ya Allah. Kenapa mesti masa aku final? Kenapa? Okay fine,dah mmg takdir laptop tu nk kena curi. Okay fine,aku kena bertanggungjawab. Okay fine,aku dpt duit pt sem depan ni aku ganti blk laptop adik aku. Salah aku kan tak kunci almari. Tapi bukan aku sorang. Okay fine.dah memang nasib aku yg malang. Ahh,dah mmg nasib aku asyik kecewakan hati mama dll je. Dlm masa tak sampai sebulan,dpt result kalau aku tak DL memang kecewa lg! Tak dpt dslr lagi kecewa! Kecewakan hati mama lg! Ahh memang nasib aku! Ya Allah.

P/s: via mobile phone. So, sorry fr entry yg tk kemas.

THANKS FOR READING

4 karut mengarut:

Aisya J said...

Kuatkan semangat! fikir apa yang penting dulu. Focus. Dan goodluck :) Cheer up!

Ohdaus said...

ada hikmahnye tuh, rileks2.

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Aisya J : thanks a lot friend. I try sehabis baik tak nak fikir pasal benda ni semua. Nak nak lg masa final ni. Hmm.

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Ohh Daus : Emm tuh laa dia kan. ada hikmah semua yg jadi ni.